עוגת פרוסט-על-הדלעת
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, אגוז מוסקט טחון, ציפוי מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: כפור על עוגיות הדלעת, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים. הגדר בצד 1 כף לציפוי. לחץ על הנותרים פירור תערובת על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של ungreased 9-in. צלחת פאי.
אופים ב 350° במשך 7-9 דקות או עד הקרום רק מתחיל חום. מגניב על מתלה תיל.
בקערה גדולה, לשלב את הציפוי, דלעת, שמנת חמוצה, קינמון, זנגביל וציפורן. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. כף לקרום.
מפזרים את תערובת הפירורים השמורה. מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.