עוגת קפה במילוי גבינת שמנת עם שימורי פירות ותוספת פירורים
עוגת קפה במילוי גבינת שמנת עם שימורי פירות ותוספת פירורים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 526 קלוריות. זה הביא לך את כולםמתכונים. 39 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, תמצית ונילן, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 37%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. מתכונים דומים: איך מכינים ציפוי שטרויזל או קראמבל לפירות אפויים, עוגת קפה גבינת שמנת אוכמניות, ו עוגת קפה גבינת שמנת אוכמניות (דלת פחמימות וללא גלוטן).
הוראות
כוונן את מתלה התנור למצב התחתון-אמצעי וחום תנור ל 375 מעלות. ריססו תבנית אפייה מתכתית מרובעת בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול. מקפלים אורך 17 אינץ 'של נייר כסף כבד לרוחב 8 1/2 אינץ' ונכנסים לתחתית התבנית ולמעלה 2 צדדים, כך שתוכלו להשתמש בתליית נייר הכסף כידית כדי למשוך את העוגה האפויה מהתבנית.
ציפוי: השתמש בידיים כדי לערבב היטב את החומרים בקערה בינונית, ולחץ יחד ליצירת גושים גדולים; מניחים בצד.
מילוי גבינת שמנת: מקציפים גבינת שמנת וסוכר במיקסר חשמלי עד לערבוב יסודי. מקציפים פנימה ביצה ווניל לתערובת אחידה; מניחים בצד.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח בקערה בינונית; מניחים בצד.
מקציפים חמאה וסוכר במיקסר חשמלי המונח על בינוני-גבוה עד שהוא בהיר ואוורירי. מקציפים ביצה עד חלקה. מקציפים חצי מרכיבים יבשים, ולאחר מכן את היוגורט הנותר. מקציפים עד למרכיבים משולבים במלואם.
מורחים את הבלילה באופן שווה על מחבת מוכנה.
מורחים מילוי גבינת שמנת על הבלילה. מילוי פירות בובה (או מפזרים שוקולד צ ' יפס) מעל מילוי גבינת שמנת. לבסוף, מפזרים באופן שווה ציפוי קראמבל, לוחצים עליו קלות להדבקה.
אופים עד שהבלילה מתייצבת במלואה והציפוי חום זהוב, כ-45 דקות.
מעבירים את התבנית לרשת להתקררות למשך 5 דקות. הפעל סכין בעלת להב דק סביב הצדדים, ואז השתמש בידיות נייר כסף כדי למשוך עוגה מהתבנית אל הרשת. מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים. ניתן לכסות בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר למשך יום אחד.