קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קפה במילוי גבינת שמנת עם שימורי פירות ותוספת פירורים

עוגת קפה במילוי גבינת שמנת עם שימורי פירות ותוספת פירורים
עוגת קפה במילוי גבינת שמנת עם שימורי פירות ותוספת פירורים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 526 קלוריות. זה הביא לך את כולםמתכונים. 39 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, תמצית ונילן, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 37%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. מתכונים דומים: איך מכינים ציפוי שטרויזל או קראמבל לפירות אפויים, עוגת קפה גבינת שמנת אוכמניות, ו עוגת קפה גבינת שמנת אוכמניות (דלת פחמימות וללא גלוטן).

הוראות

1
כוונן את מתלה התנור למצב התחתון-אמצעי וחום תנור ל 375 מעלות. ריססו תבנית אפייה מתכתית מרובעת בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול. מקפלים אורך 17 אינץ 'של נייר כסף כבד לרוחב 8 1/2 אינץ' ונכנסים לתחתית התבנית ולמעלה 2 צדדים, כך שתוכלו להשתמש בתליית נייר הכסף כידית כדי למשוך את העוגה האפויה מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
ציפוי: השתמש בידיים כדי לערבב היטב את החומרים בקערה בינונית, ולחץ יחד ליצירת גושים גדולים; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מילוי גבינת שמנת: מקציפים גבינת שמנת וסוכר במיקסר חשמלי עד לערבוב יסודי. מקציפים פנימה ביצה ווניל לתערובת אחידה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
1
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח בקערה בינונית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מקציפים חמאה וסוכר במיקסר חשמלי המונח על בינוני-גבוה עד שהוא בהיר ואוורירי. מקציפים ביצה עד חלקה. מקציפים חצי מרכיבים יבשים, ולאחר מכן את היוגורט הנותר. מקציפים עד למרכיבים משולבים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
יוגורטיוגורט
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
מורחים את הבלילה באופן שווה על מחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מורחים מילוי גבינת שמנת על הבלילה. מילוי פירות בובה (או מפזרים שוקולד צ ' יפס) מעל מילוי גבינת שמנת. לבסוף, מפזרים באופן שווה ציפוי קראמבל, לוחצים עליו קלות להדבקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
גבינת שמנתגבינת שמנת
מורחיםמורחים
פירותפירות
5
אופים עד שהבלילה מתייצבת במלואה והציפוי חום זהוב, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מעבירים את התבנית לרשת להתקררות למשך 5 דקות. הפעל סכין בעלת להב דק סביב הצדדים, ואז השתמש בידיות נייר כסף כדי למשוך עוגה מהתבנית אל הרשת. מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים. ניתן לכסות בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר למשך יום אחד.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
סכיןסכין
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת