קציר פאי דורש כ 6 שעות אם יש לכם קמח, ציפורן טחון, חמוציות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מצוינת. נסו עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו לא לאפות s ' mores עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F, שוטפים ומנקבים בטטות.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
חותכים לאורכו במחצית; לגרוף החוצה בפנים; להשליך עורות. מחית תפוחי אדמה מתוקים עד שלא יישארו גושים.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
6
מערבבים חמוציות מיובשות ומים חמים. להפריש עד מוכן לשים לתוך streusel.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
מים
7
הפעל טמפרטורת תנור עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
פרוש ומניח את הקרום לתוך צלחת עמוקה ungreased 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. קצוות מכווצים.
מרכיבים שתצטרך
קרום
9
משלבים את שאר מרכיבי הקרום. לחץ בתחתית ועל 1/2 אינץ ' בצד של קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
קרום
10
אופים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
12
מקציפים את כל חומרי המילוי למעט מולסה, ביצים, שמנת ובטטות יחד בקערה גדולה עם מקציף. לנצח 1 1/2 כוסות פירה בטטות, מולסה וביצים. מקציפים בשמנת.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
מולסה
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
13
יוצקים תערובת לקרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
קרום
14
מניחים עוגה על מתלה תנור באמצע; מניחים גיליון נייר על מתלה מתחת לעוגה במקרה של גלישה.