עוגת קרם קוקוס אני
עוגת קרם קוקוס אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. מתאים ל-15 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-604 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם תמצית קוקוס, חלב מרוכז, קרם קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו כבוד: עוגת קוקוס עם קרם קוקוס מילוי וקרם חמאה גבינת שמנת, עוגת קרם קוקוס עם ציפוי קרם קוקוס, ו עוגת קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה, ביצים, שמן, מים וטעם קוקוס. לנצח במשך 2 דקות ויוצקים למחבת 9x13 אינץ'.
אופים במשך 30 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.
בקערה בינונית, לשלב קרם קוקוס עם חלב מרוכז ממותק ומערבבים עד חלקה. כאשר עוגה יוצאת מהתנור, לתקוע חורים לתוכו בשורות אפילו באמצעות מזלג גדול או מקלות אכילה.
יוצקים תערובת חלב מעל, ומאפשר לו לספוג לתוך העוגה. מקררים למשך כמה שעות או לילה.
בקערה גדולה, להקציף קרם עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים סוכר וממשיכים להצליף עד נוקשה.
מפזרים למעלה עם קוקוס פתיתי.