עוגת קרם תות
מנה אחת מכילה 655 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ריבת תות, תותים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פאצו תות עם עוגת Credme Fraîche, קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, ו קרם תות קרפים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חמאה וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות.
מערבבים את העוגה, צוף, ביצים ושמן בקערה גדולה. הכה עם מערבל יד במשך 2 דקות, או עד מעורבב היטב. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
אופים במשך 25 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי. עוגות מגניב מחבתות על מדפי קירור במשך 20 דקות. הפוך עוגות על מתלה קירור מגניב לחלוטין.
דק לחתוך מספיק תותים להניב 1 1/4 כוסות. באמצעות סכין משונן, לחתוך כל עוגה אופקית לשניים, ויוצרים 4 שכבות בסך הכל.
מניחים שכבת עוגה 1, לחתוך בצד למטה, על מגש הגשה.
מורחים 1/3 כוס ריבה על גבי שכבת העוגה. סדר 1/4 כוס תותים פרוסים בשכבה אחת על גבי ריבה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, בצד חתוך למטה. חזור על שכבות עם ריבה ותותים פרוסים. למעלה עם שכבת עוגה שלישית, בצד לחתוך למטה. חזור על שכבות עם ריבה ותותים פרוסים. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה, בצד חתוך למטה.
מורחים ציפוי באופן שווה על גבי וצדדים של עוגה למעיל לחלוטין. סדר הנותרים 1/2 כוס פרוס תותים ו 1 תות שלם decoratively על גבי עוגה. מקררים את העוגה במשך 40 דקות.
מגישים עוגה עם הנותרים תותים שלמים.