קושיקשה
מוכן ב51 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרפ פטריות

עוגת קרפ פטריות
עוגת קרפ פטריות דורשת כ 51 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, פלפל, גבינה קלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת קרפ Creamsicle, עוגת קרפ תה ירוק, ו עוגת דלעת קרפ (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה לטחון, להמיס 1 כף חמאה להזיע את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את כל הפטריות ואת 2 כפות הנותרים של חמאה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
חמאהחמאה
3
מוסיפים את החלב ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
4
הוסף את הפרובולון ולהמיס. העקביות שאנו מחפשים דומה לזו של פשטידה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
5
על שכבת מחבת עם חמאה שני קרפים. בדרך זו, אם אחד מקלות התחתון אתה עדיין יכול להסיר את "העוגה" שלך מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מורחים שכבה דקה של המילוי על הקרפ.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
7
מפזרים כמה עירית על כל שכבה. למעלה עם קרפ אחר ולהפיץ מילוי פטריות יותר על גבי. חזור על שיטה זו עד שאתה מחוץ למילוי. למעלה עם קרפ אחר ומפזרים על פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פרמזןפרמזן
עיריתעירית
מורחיםמורחים
8
מניחים תחת צלייה עד פרמזן נמס וחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
מניחים על קרש חיתוך וחותכים לתוך טריזים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מגישים באופן מיידי.
11
בבלנדר, לשלב את כל החומרים (למעט החמאה לציפוי המחבת) ואת הדופק במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מחבתמחבת
12
מניחים את הבלילה קרפ במקרר במשך 1 שעה. זה מאפשר את הבועות כדי לשכוך כך הקרפים יהיה פחות סביר לקרוע במהלך הבישול. החובט יחזיק מעמד עד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
13
מחממים מחבת קטנה ללא מקל.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מוסיפים חמאה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
15
יוצקים 1 גרם של הבלילה לתוך מרכז המחבת מערבולת להתפשט באופן שווה. לבשל במשך 30 שניות ולהעיף. מבשלים עוד 10 שניות ולהסיר ללוח החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
16
תשכיב אותם כך שיוכלו להתקרר. המשך עד שכל הבלילה נעלמה. לאחר שהם מקוררים אתה יכול לערום אותם ולאחסן בשקיות פלסטיק sealable במקרר במשך כמה ימים או במקפיא עד חודשיים. בעת שימוש קרפים קפואים, להפשיר על מתלה לפני קילוף בעדינות
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc