עוגת רום פשוטה לחג המולד
אם יש לך סוכר, שמן צמחי, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. . עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, ו עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס מחבת צינור מחורץ (כגון Bundt®) עם ספריי בישול.
מניחים את תערובת העוגה, ביצים, 1/3 כוס רום, 1/2 כוס מים, ושמן צמחי לקערה גדולה. לנצח עד חלקה עם מערבל חשמלי במהירות נמוכה, על 3 דקות.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה עלתה והחלק העליון הוא חום זהוב קלות, כ -40 דקות. קיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה צריך לצאת נקי.
בעוד העוגה אפייה, להפוך את זיגוג. בסיר מעל חום בינוני, לשלב 1/4 כוס רום, 1/4 כוס מים, סוכר, וחמאה. מערבבים וחום עד שכל הסוכר מומס והחמאה נמסה. כבה את החימום.
תוציא את העוגה מהתנור. בעוד עדיין חם במחבת, לתקוע את העוגה בכל רחבי עם שיפוד ארוך לעשות חורים עמוקים רבים.
יוצקים את הזיגוג על העוגה החמה. אפשר את העוגה להתקרר עד העוגה מפרידה מעט מהצד של המחבת, 10 עד 12 דקות.
קו מחבת ג ' לירול או תבנית אפייה גדולה עם נייר שעווה. בזהירות למקם את המחבת מרופדת מעל החלק העליון של מחבת העוגה, ולהפוך את מחבת העוגה על מנת לשחרר את העוגה על נייר שעווה. אם תרצה, להעביר עוגה למגש הגשה.
תן לעוגה להתקרר היטב ומפזרים קלות עם סוכר ממתקים לפני חיתוך.