עוגת רום ריקוטה
עוגת רום ריקוטה היא ללא גלוטן ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ציפוי מוקצף שאינו חלבי, אפרסקים, מיץ ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, עוגת ריקוטה, ו עוגת ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 1 אינץ ' על פני החלק העליון של העוגה. תניח בצד. עם סכין משונן, חלול מחוץ למרכז העוגה עוזב גבול 1 אינץ'. בינתיים, לחמם את מיץ הענבים במיקרוגל במשך 1 דקה.
יוצקים מעל תערובת ג ' לטין ולשלב עם מיץ כפי שהיית מים.
מערבבים היטב ומוסיפים אפרסקים וגבינת ריקוטה. צ ' יל במקרר במשך כ -30 דקות. בקערה נפרדת, לשלב ציפוי שאינו חלבי עם תמצית רום להקציף ביסודיות. ממלאים את מרכז העוגה עם תערובת ג ' לטין אפרסק ריקוטה. חזור העליון של עוגה. עוגת פרוסט על גבי הצדדים עם ציפוי לא חלבי תערובת תמצית רום, עוגת ציפוי לחלוטין. צמרמורת במשך 1 שעה לפני ההגשה.