עוגת ריקוטה
עוגת ריקוטה דורשת על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תערובת עוגה, סוכר, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ריקוטה, עוגת ריקוטה, ו עוגת ריקוטה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. הכן את העוגה על פי ההוראות על החבילה.
בקערה בינונית, מערבבים ריקוטה, סוכר, ביצים ווניל.
מערבבים עד חלקה. טיפה על ידי כפיות על גבי עוגה לא מבושלת.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 1/2 שעות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.
מפזרים עוגה מקורר עם סוכר ממתקים. שמור בקירור.