מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 63 גרם של שומן, וסך הכל 1000 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, סירופ תירס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד בגובה קילומטר, Mile-High White Chocolate Hummingbird Cake, ו Mile High Cheesake Chocolate Cake (מתכונים דומים).
הוראות
1
חמאה שלושה 8 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה של כל מחבת עם נייר קלף עגול; קלף חמאה. מחבתות אבק עם קמח; לנצל את עודף.
להקציף 11/4 כוסות מים חמים, אבקת קקאו, שמנת חמוצה בקערה בינונית עד חלקה; להפריש עד תערובת הוא מגניב, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים ל 163°. לנפות הבא 4 מרכיבים לתוך קערה בינונית אחרת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וקיצור בקערה גדולה עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הוסף את שני הסוכרים; הכה עד אור ורך, על 5 דקות.
5
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
6
מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
7
להוסיף תערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם תערובת קקאו 2 תוספות, מתחיל ומסתיים עם תערובת קמח מכה רק עד incorporated. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות (על הבלילה 23/4 כוסות לכל) וחולצות חלקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
8
אופים עוגות עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, 50 עד 55 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 20 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של עוגות כדי לשחרר. הפוך עוגות על מדפים מגניב לחלוטין. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
שלב חלבונים ביצה 1/3 כוס סוכר בקערה גדולה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk; לגרד זרעים שעועית וניל.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב הנותרים 1 1/3 כוסות סוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. לצרף מדחום ממתקים לצד פאן, לוודא כי הנורה של מדחום שקוע סירופ. להגדיל את החום; להרתיח עד טמפרטורה רושם 114° כדי240( שלב רך כדור), על 5 דקות. מיד להסיר סירופ מחום (השתמש בתוך 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בינתיים, להכות תערובת ביצה לבן על מהירות בינונית עד פסגות רכות מאוד טופס (תערובת יהיה אטום מעט).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
4
הגבירו את מהירות המיקסר עד לסירופ גבוה ולאט לאט יוצקים סירופ חם בצד הקערה לתוך תערובת ביצה לבן בזרם יציב איטי; הכו עד שהקצפת יוצרת פסגות נוקשות. מרנג מגניב בקערה עד פושר (מדחום קריאה מיידית ירשום 38°), על 30 דקות. אל תכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להתחיל להכות מרנג שוב על מהירות בינונית של מערבל stand. בהדרגה להוסיף חמאה, 2 עד 3 כפות בכל פעם, להכות כל הזמן עד נספג לפני הוספת תוספת הבאה. המשיכו להכות עד שקרם חמאה יהיה חלק. (אם קרם חמאה נראה שבור או מקושקש, מקם מיקסר קערה עם קרם חמאה על אש בינונית על תנור לטאטא עם גדול whisk במשך 5 עד 10 שניות לתערובת חמה מעט, ולאחר מכן להסיר מן החום לטאטא במרץ או לצרף קערה לעמוד מיקסר ולהכות תערובת שוב במהירות בינונית. חזור על התחממות ומכות תערובת חמאה כמו פעמים רבות לפי הצורך עד קרם חמאה חלקה כבר לא מקושקש.)
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל עוגה במחצית אופקית, ויוצרים 6 שכבות עוגה. במידת הצורך, לקצץ כל צמרות כיפה של עוגות כדי ליצור שכבות אפילו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
7
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש. זרוק 3/4 כוס חמאה על ידי כף חופנים על גבי שכבת העוגה, ואז להפיץ באופן שווה לקצוות עם מרית אופסט. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, ואז להפיץ 3/4 כוס חמאה נגמר. חזור עם 3 שכבות עוגה יותר, הפצת 3/4 כוס חמאה על כל ולחץ מעט לדבוק. למעלה עם שכבת העוגה ה -6 (לא להפיץ קרם חמאה מעל שכבת העוגה העליונה). עוגת צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
1
מערבבים את שני השוקולדים בקערה בינונית. להביא סירופ שמנת ותירס להתבשל בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים תערובת שמנת חמה על שוקולד; בואו לעמוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
להקציף תערובת שוקולד עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים חמאה; מקציפים עד מומסים. זיגוג צינה עד מעט מעובה זיגוג מטפטף עבה כאשר שפכו לאט מן הכף, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
זיגוג כפית סביב קצה העליון של העוגה על ידי כפית, ריווח מטפטף עד 2 סנטימטרים זה מזה ומאפשר זיגוג לטפטף לאט למטה הצדדים של העוגה. כף הנותרים זיגוג מעל המרכז העליון של העוגה חלקה עם מרית אופסט, מכסה למעלה לחלוטין. עוגת צמרמורת עד זיגוג קובע, לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. אוהל עם נייר כסף ולשמור מקורר.