קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

עוגת שוקולד בגובה קילומטר עם קרם חמאה וניל

עוגת שוקולד בגובה קילומטר עם קרם חמאה וניל
מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 63 גרם של שומן, וסך הכל 1000 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, סירופ תירס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד בגובה קילומטר, Mile-High White Chocolate Hummingbird Cake, ו Mile High Cheesake Chocolate Cake (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה שלושה 8 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה של כל מחבת עם נייר קלף עגול; קלף חמאה. מחבתות אבק עם קמח; לנצל את עודף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להקציף 11/4 כוסות מים חמים, אבקת קקאו, שמנת חמוצה בקערה בינונית עד חלקה; להפריש עד תערובת הוא מגניב, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים ל 163°. לנפות הבא 4 מרכיבים לתוך קערה בינונית אחרת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וקיצור בקערה גדולה עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הוסף את שני הסוכרים; הכה עד אור ורך, על 5 דקות.
5
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
6
מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
7
להוסיף תערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם תערובת קקאו 2 תוספות, מתחיל ומסתיים עם תערובת קמח מכה רק עד incorporated. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות (על הבלילה 23/4 כוסות לכל) וחולצות חלקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
8
אופים עוגות עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, 50 עד 55 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 20 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של עוגות כדי לשחרר. הפוך עוגות על מדפים מגניב לחלוטין. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
שלב חלבונים ביצה 1/3 כוס סוכר בקערה גדולה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk; לגרד זרעים שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב הנותרים 1 1/3 כוסות סוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. לצרף מדחום ממתקים לצד פאן, לוודא כי הנורה של מדחום שקוע סירופ. להגדיל את החום; להרתיח עד טמפרטורה רושם 114° כדי240( שלב רך כדור), על 5 דקות. מיד להסיר סירופ מחום (השתמש בתוך 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בינתיים, להכות תערובת ביצה לבן על מהירות בינונית עד פסגות רכות מאוד טופס (תערובת יהיה אטום מעט).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
4
הגבירו את מהירות המיקסר עד לסירופ גבוה ולאט לאט יוצקים סירופ חם בצד הקערה לתוך תערובת ביצה לבן בזרם יציב איטי; הכו עד שהקצפת יוצרת פסגות נוקשות. מרנג מגניב בקערה עד פושר (מדחום קריאה מיידית ירשום 38°), על 30 דקות. אל תכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להתחיל להכות מרנג שוב על מהירות בינונית של מערבל stand. בהדרגה להוסיף חמאה, 2 עד 3 כפות בכל פעם, להכות כל הזמן עד נספג לפני הוספת תוספת הבאה. המשיכו להכות עד שקרם חמאה יהיה חלק. (אם קרם חמאה נראה שבור או מקושקש, מקם מיקסר קערה עם קרם חמאה על אש בינונית על תנור לטאטא עם גדול whisk במשך 5 עד 10 שניות לתערובת חמה מעט, ולאחר מכן להסיר מן החום לטאטא במרץ או לצרף קערה לעמוד מיקסר ולהכות תערובת שוב במהירות בינונית. חזור על התחממות ומכות תערובת חמאה כמו פעמים רבות לפי הצורך עד קרם חמאה חלקה כבר לא מקושקש.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל עוגה במחצית אופקית, ויוצרים 6 שכבות עוגה. במידת הצורך, לקצץ כל צמרות כיפה של עוגות כדי ליצור שכבות אפילו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש. זרוק 3/4 כוס חמאה על ידי כף חופנים על גבי שכבת העוגה, ואז להפיץ באופן שווה לקצוות עם מרית אופסט. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, ואז להפיץ 3/4 כוס חמאה נגמר. חזור עם 3 שכבות עוגה יותר, הפצת 3/4 כוס חמאה על כל ולחץ מעט לדבוק. למעלה עם שכבת העוגה ה -6 (לא להפיץ קרם חמאה מעל שכבת העוגה העליונה). עוגת צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1
מערבבים את שני השוקולדים בקערה בינונית. להביא סירופ שמנת ותירס להתבשל בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים תערובת שמנת חמה על שוקולד; בואו לעמוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
להקציף תערובת שוקולד עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים חמאה; מקציפים עד מומסים. זיגוג צינה עד מעט מעובה זיגוג מטפטף עבה כאשר שפכו לאט מן הכף, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
זיגוג כפית סביב קצה העליון של העוגה על ידי כפית, ריווח מטפטף עד 2 סנטימטרים זה מזה ומאפשר זיגוג לטפטף לאט למטה הצדדים של העוגה. כף הנותרים זיגוג מעל המרכז העליון של העוגה חלקה עם מרית אופסט, מכסה למעלה לחלוטין. עוגת צמרמורת עד זיגוג קובע, לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. אוהל עם נייר כסף ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.

מרכיבים

6316 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר (54% עד 60% קקאו), קצוץשוקולד מריר (54% עד 60% קקאו), קצוץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(4 מקלות) חמאה ללא מלח, חתוך לקוביות, טמפרטורת החדר(4 מקלות) חמאה ללא מלח, חתוך לקוביות, טמפרטורת החדר1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו טבעית לא ממותקת (כגון Scharffen Berger)אבקת קקאו טבעית לא ממותקת (כגון Scharffen Berger)2(חוֹרֶף)סירופ תירס קלסירופ תירס קל2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(ארוז) סוכר חום כהה(ארוז) סוכר חום כהה5largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה16ריבס, קצוץ טרי או קפואמדחום לקריאה מיידיתמדחום לקריאה מיידית16ריבס, קצוץ טרי או קפואמדחום ממתקיםמדחום ממתקים142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חלב באיכות גבוהה (כגון Lindt), קצוץשוקולד חלב באיכות גבוהה (כגון Lindt), קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקיצור ירקות מוצק (רצוי nonhydrogenated), טמפרטורת החדרקיצור ירקות מוצק (רצוי nonhydrogenated), טמפרטורת החדר1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3946 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, מחולקסוכר, מחולק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר2(חוֹרֶף)(1/4 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ', טמפרטורת החדר(1/4 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ', טמפרטורת החדר1וניל שעועית, פיצול לאורכווניל שעועית, פיצול לאורכו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים16ריבס, קצוץ טרי או קפואמרית אופסטמרית אופסט