עוגת השוקולד הגרמנית של משפחת ווילארד עשויה להיות בדיוק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 502 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 153 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לך את כל המטרה קמח, התאדה חלב, סודה לשתיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית ממשפחת וילארד, עוגת שוקולד משפחתית, ו עוגת השוקולד האהובה על משפחתי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 3 מחבתות עוגה 8 אינץ ו ישבנים קו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
2
מניחים את חתיכות השוקולד לתוך המים הרותחים ומערבבים עד השוקולד נמס; להפריש להתקרר. בקערה גדולה, היכו 1 כוס מרגרינה רכה עם 2 כוסות סוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. מערבבים ב 4 חלמונים ביצה, אחד בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת. הכה ב 1 כפית תמצית וניל ותערובת שוקולד-מים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שוקולד
חלמון ביצה
מרגרינה
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
3
לנפות את הקמח, סודה לשתייה, ומלח לקערה. מקציפים את תערובת הקמח לתוך החומרים הנוזליים, לסירוגין עם חלב חמאה, ב 3 או 4 תוספות. לנצח עד הבלילה חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בקערת מתכת או זכוכית, להכות את החלבונים ביצה שמורות עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות כאשר המקצף מורמים ישר למעלה. מקפלים בעדינות את החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה, שמירה על נפח רב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגות השחימו קלות וקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות. אפשר לעוגות להתקרר במחבתות לפני הסרת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
7
כדי להכין ציפוי, יוצקים את החלב המאודה לתוך סיר גדול, ומערבבים 1 כוס סוכר, 3 חלמונים ביצה, 1/4 כוס מרגרינה, ו 1 כפית תמצית וניל. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד מעובה, ערבוב כל הזמן, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדה
תמצית וניל
חלמון ביצה
מרגרינה
ציפוי
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
הסר מן החום, ומערבבים את הקוקוס ואת הפקאן, להכות את הזיגוג עד מקורר להפיץ. כפור ולמלא את העוגה עם ציפוי קוקוס.