עוגת שוקולד חדשה ומשופרת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל חדש ומשופר עוגת שוקולד ארל. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, סירופ שוקולד, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת השוקולד של ארל, עוגת שוקולד-ארל גריי, ו כמהין שוקולד ארל גריי.
הוראות
אופים קרום עוגה 9 אינץ ' באמצעות המתכון הביתי האהוב עליך או בקירור או קפוא dough.In סיר גדול (אני משתמש 3 ליטר כל לבוש מתכת), לטאטא סוכר, אבקת קקאו, קמח, מלח, חלמונים ביצה, התאדה חלב ומים יחד.
שים את הסיר על חום בינוני ומערבבים במשך כחמש דקות או עד שהתערובת מתעבה ובועות גדולות מתחילות להיווצר על פני השטח. מהרגע שהתערובת מתחילה לבעבע ולרתוח, ממשיכים לערבב במשך 1/2 דקות נוספות.
הסר מהחום ויוצק לתוך קערת זכוכית. במהירות להקציף את החמאה, ולאחר מכן להקציף את הוניל. שים פיסת קלף או נייר שעווה חמאה על החלק העליון ולתת מגניב בטמפרטורת החדר במשך כשעה. הערה: בשלב זה אתה עשוי לחשוב המילוי נראה דק, אבל זה יקבע כאשר אתה להירגע זה.
יוצקים את מילוי מקורר מעט לתוך קליפת עוגה אפויה וצינה במשך כמה שעות או עד קר מאוד.כאשר העוגה הוא מקורר, להכות את השמנת עד פסגות להתחיל להיווצר, להכות את הסוכר ווניל עד הפסגות נוקשות, ואז לשים שמנת בשקית מאפה או שקית רוכסן חובה כבדה עם סוף חתוך את צינור אותו מעל.
מפזרים את האגוזים הקלויים וקצוצים, ואז טפטוף עם סירופ קרמל וסירופ שוקולד.