קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד חמוציות של פרנסואה פיארד

עוגת שוקולד חמוציות של פרנסואה פיארד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פרנסואה פאירד שוקולד אוכמניות טארט. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד, סוכר, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד פקאן משף פרנסואה פיארד, François Payard ' S Flourless שוקולד אגוז עוגיות, ו עוגיות הדלעת של פרנסואה פיארד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את הג ' לטין מעל 3 כפות של מיץ חמוציות, לתת לעמוד במשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2
מערבבים את המיץ הנותר, את הסוכר ואת רוטב חמוציות בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
להקציף כדי לשבור את הג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הסר את המחבת מהחום, ומערבבים את הג ' לטין לתוך הנוזל החם.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את geleé במעטפת טארט מוכן, ממלאים כרבע ממנו, ומקררים את הטארט במשך כ 30 דקות כדי לתת את סט geleé.
1
מניחים גם שוקולדים וסירופ תירס בקערה בינונית. מביאים את המיץ וקרם לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני-אור.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים את הנוזל על השוקולד ומקציפים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. כאשר התערובת מתקרבת לטמפרטורת הגוף, מערבבים בחמאה עד שהיא משולבת היטב והגנש הוא חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
יוצקים את ganache מעל הג ' ל סט בקליפה טארט, ממלא אותו לחלוטין. מקררים את הטארט כדי לתת לגנאש להגדיר, כ -30 דקות ומגישים