קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד חמוציות של פרנסואה פיארד

עוגת שוקולד חמוציות של פרנסואה פיארד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פרנסואה פאירד שוקולד אוכמניות טארט. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד, סוכר, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד פקאן משף פרנסואה פיארד, François Payard ' S Flourless שוקולד אגוז עוגיות, ו עוגיות הדלעת של פרנסואה פיארד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את הג ' לטין מעל 3 כפות של מיץ חמוציות, לתת לעמוד במשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2
מערבבים את המיץ הנותר, את הסוכר ואת רוטב חמוציות בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
להקציף כדי לשבור את הג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
הסר את המחבת מהחום, ומערבבים את הג ' לטין לתוך הנוזל החם.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
יוצקים את geleé במעטפת טארט מוכן, ממלאים כרבע ממנו, ומקררים את הטארט במשך כ 30 דקות כדי לתת את סט geleé.
1
מניחים גם שוקולדים וסירופ תירס בקערה בינונית. מביאים את המיץ וקרם לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני-אור.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים את הנוזל על השוקולד ומקציפים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. כאשר התערובת מתקרבת לטמפרטורת הגוף, מערבבים בחמאה עד שהיא משולבת היטב והגנש הוא חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים את ganache מעל הג ' ל סט בקליפה טארט, ממלא אותו לחלוטין. מקררים את הטארט כדי לתת לגנאש להגדיר, כ -30 דקות ומגישים