קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד חמוציות של פרנסואה פיארד

עוגת שוקולד חמוציות של פרנסואה פיארד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פרנסואה פאירד שוקולד אוכמניות טארט. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד, סוכר, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד פקאן משף פרנסואה פיארד, François Payard ' S Flourless שוקולד אגוז עוגיות, ו עוגיות הדלעת של פרנסואה פיארד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את הג ' לטין מעל 3 כפות של מיץ חמוציות, לתת לעמוד במשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2
מערבבים את המיץ הנותר, את הסוכר ואת רוטב חמוציות בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
להקציף כדי לשבור את הג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר את המחבת מהחום, ומערבבים את הג ' לטין לתוך הנוזל החם.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את geleé במעטפת טארט מוכן, ממלאים כרבע ממנו, ומקררים את הטארט במשך כ 30 דקות כדי לתת את סט geleé.
1
מניחים גם שוקולדים וסירופ תירס בקערה בינונית. מביאים את המיץ וקרם לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני-אור.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את הנוזל על השוקולד ומקציפים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. כאשר התערובת מתקרבת לטמפרטורת הגוף, מערבבים בחמאה עד שהיא משולבת היטב והגנש הוא חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים את ganache מעל הג ' ל סט בקליפה טארט, ממלא אותו לחלוטין. מקררים את הטארט כדי לתת לגנאש להגדיר, כ -30 דקות ומגישים