קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

ארוחת ערב: קיץסקווש וריקוטה גאלט

ארוחת ערב: קיץסקווש וריקוטה גאלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סקווש קיץ ו Ricotta גאלט. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 104 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם גבינת פרמזן, חלמון ביצה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: ריזוטו סקווש קיץ, ארוחת ערב: Farfalle עם קיץ סקווש, ו ארוחת ערב: ריזוטו חום עם קיץ סקווש, פאבות, ונענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם יש לך זמן, להניח את פרוסות סקווש על מגש שכבות עם מגבות נייר ו spinkle אותם עם מלח, עוזב במשך 30 דקות כדי לצייר לחות. זה יגרום galette פחות סביר להיות רטוב. תספגי אותם כשהם יסיימו.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
להקציף יחד את שמן זית ושום ולהניח בצד. בקערה אחרת, מערבבים יחד את הריקוטה, פרמזן, מוצרלה, וכפית 1 של שמן זית גרילי ומתבלים את התערובת לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים עד גאלט הוא נפוח וזהוב, 30-40 דקות, ואז להסיר ומפזרים את עלי בזיליקום על זה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
תן לעמוד כמה דקות, ואז להחליק על מגש הגשה ולהגיש.