ארוחת ערב: קיץסקווש וריקוטה גאלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סקווש קיץ ו Ricotta גאלט. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 104 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם גבינת פרמזן, חלמון ביצה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: ריזוטו סקווש קיץ, ארוחת ערב: Farfalle עם קיץ סקווש, ו ארוחת ערב: ריזוטו חום עם קיץ סקווש, פאבות, ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
אם יש לך זמן, להניח את פרוסות סקווש על מגש שכבות עם מגבות נייר ו spinkle אותם עם מלח, עוזב במשך 30 דקות כדי לצייר לחות. זה יגרום galette פחות סביר להיות רטוב. תספגי אותם כשהם יסיימו.
להקציף יחד את שמן זית ושום ולהניח בצד. בקערה אחרת, מערבבים יחד את הריקוטה, פרמזן, מוצרלה, וכפית 1 של שמן זית גרילי ומתבלים את התערובת לפי הטעם עם מלח ופלפל.
אופים עד גאלט הוא נפוח וזהוב, 30-40 דקות, ואז להסיר ומפזרים את עלי בזיליקום על זה.
תן לעמוד כמה דקות, ואז להחליק על מגש הגשה ולהגיש.