אם יש לכם ביצים, תמצית ונילן, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו מתנשאים עוגות סטאוט שוקולד ללא קמח, עוגת שכבות קוקוס מתנשאת, ו עוגת שוקולד וחמאת בוטנים ללא קמח עם זיגוג שוקולד חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה התחתונה ואת הצדדים של מחבת 9 אינץ ' קפיץ בשורה התחתונה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את השוקולד מריר ולא ממותק בקערה חסינת חום והניח מעל סיר של מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים). מערבבים עד שהשוקולד נמס, ואז מסירים את הקערה מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
שים את הביצים, סוכר טורבינדו ומלח בקערה של מערבל לעמוד. הגדר את הקערה על אותה מחבת של מים רותחים לטאטא עד התערובת חמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר את הקערה למיקסר לעמוד; לנצח עם מצורף whisk על מהירות בינונית עד שילש נפח, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בינתיים, להביא את הבירה ווניל לרתיחה נמוכה בסיר. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; לנצח בתערובת הבירה, ואז שוקולד נמס, עד בשילוב, על 2 דקות. בהדרגה להכות בחמאה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עד קיסם יוצא עם כמה פירורים, על 35 דקות. מגניב במחבת על מתלה 1 שעה, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבת ולהסיר את הטבעת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בואו להתקרר לחלוטין.
9
הפוך את מרנג: מיקרוגל שוקולד, חמאה וסירופ תירס בקערה בטוחה במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב, עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
לטאטא את הסוכר מגורען, חלבונים ביצה, קרם של טרטר, מלח ו 1/3 כוס מים בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
שים את הקערה על סיר של מים רותחים; להכות עם מערבל כף יד על מהירות נמוכה, ואז בהדרגה להגדיל את המהירות גבוהה להכות עד פסגות רכות טופס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
הסר את הקערה מן המחבת; להמשיך להכות עד מרנג הוא מגניב ורך. מקפלים את הוניל, ואז מקפלים את השוקולד המומס עד מעורבב.