קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות25
ציון בריאות0
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות

עוגת שוקולד מתוקה גרמנית מקורית של בייקר

עוגת שוקולד מתוקה גרמנית מקורית של בייקר
בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 10%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מתוקה גרמנית מקורית של בייקר, עוגות השוקולד המתוקות של "בייקר' ס ג'רמן", ו עוגיות פצפוצי שוקולד המתוקות של הגרמנית של בייקר.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מכסים תחתית של 3 (9 אינץ') מחבתות עגולות עם קלף; הצדדים ספריי עם ספריי בישול. מיקרוגל שוקולד ומים בקערה גדולה למיקרוגל על גבוה 1-1/2 עד 2 דקות. או עד שוקולד הוא כמעט נמס, ערבוב לאחר 1 דקות. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
3
לנצח חלבונים ביצה בקערה קטנה עם מיקסר על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח. מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחד. תערובת בשוקולד נמס ווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
6
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה, מכים עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מוסיפים חלבוני ביצה; מערבבים בעדינות עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
8
יוצקים לתוך מחבתות מוכנות.
9
אופים 30 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי. מיד להפעיל מרית קטנה סביב עוגות במחבתות. עוגות מגניב ב 15 דקות מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מריתמרית
10
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
11
הכן מילוי קוקוס-פקאן וזיגוג; להפיץ בין שכבות עוגה על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קוקוסקוקוס
מורחיםמורחים
פקאניםפקאנים

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

דורנפלדר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. יין אחד אתה יכול לנסות הוא היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. יש לו 3.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.