עוגת שוקולד סרנו
עוגת שוקולד סרנו עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 356 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם שוקולד מריר, חלבונים ביצה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר, ו קל ילדים עוגת יום הולדת: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת עוגה 9 אינץ ' או בשורה אותו עם נייר קלף.
מנפים את הקמח ואבקת הקקאו יחד ומניחים בצד.
מערבבים את הביצים וסוכר 3/4 כוס בקערת ערבוב והכה עד עבה מאוד, כשלוש דקות. השתמש מרית לקפל בזהירות בתערובת הקמח. בעדינות לגרוף את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נלחץ קלות וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב את העוגה במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
כדי להפוך את הסירופ פשוט, להביא 1/2 כוס מים 3/4 כוס סוכר לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה.
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
כדי להפוך את המרנג האיטלקי, לשלב 1/4 כוס מים עם 7/8 כוס סוכר בסיר. מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר (לא מערבבים פעם התערובת מתחילה לרתוח). השתמש מדחום ממתקים ולהביא את הסוכר לשלב הכדור הרך (240 מעלות F/115 מעלות c). בעוד הסוכר רותח, להכות את החלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית-נמוכה עד פסגות רכות טופס.
כאשר סירופ הסוכר הרותח כמעט הגיע לשלב הכדור הרך, להגדיל את מהירות הערבוב עבור חלבונים ביצה גבוה. בזהירות לשפוך את סירופ סוכר חם לתוך חלבונים ביצה בין המקצף ואת הצד של הקערה. המשיכו להכות במהירות גבוהה עד שהקצפת התקררה לטמפרטורת החדר.
ממיסים את השוקולד מריר-מתוק בחלק העליון של דוד כפול מעל מים מבעבעים בקושי, מתערבבים לעתים קרובות ומגרדים את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה, רק עד נמס.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר עד השוקולד הוא טמפרטורת החדר אבל עדיין נוזל.
מקציפים את 1 3/4 כוסות קרם עד פסגות בינוני נוקשה טופס.
השתמש מרית גומי כדי לקפל את השוקולד נמס לתוך מרנג ביצה לבן.
מוסיפים 1/3 כוס של קרם בטמפרטורת החדר ומערבבים בעדינות עד מעורבב. מקפלים 1/3 של קצפת לתוך תערובת מרנג שוקולד כדי להבהיר את זה; ואז בעדינות לקפל את הנותרים 2/3 של קצפת.
כדי להרכיב את העוגה, לפצל את עוגת ספוג לשתי שכבות. הגדר שכבת עוגה אחת על פטיפון או צלחת.
מברישים את העוגה היטב עם סירופ פשוט. העוגה תהיה ממש לפעול כמו ספוג לספוג את הסירופ, אשר ימנע ממנו להיות יבש.
מורחים 1/3 של קרם שוקולד על העוגה, ומעל זה עם שכבת העוגה השנייה. חזור עם הסירופ והקרם.
מורחים את קרם השוקולד שנותר בצדי העוגה. מקררים עד ההגשה.