קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד סרנו

עוגת שוקולד סרנו
עוגת שוקולד סרנו עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 356 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם שוקולד מריר, חלבונים ביצה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר, ו קל ילדים עוגת יום הולדת: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת עוגה 9 אינץ ' או בשורה אותו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מנפים את הקמח ואבקת הקקאו יחד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3
מערבבים את הביצים וסוכר 3/4 כוס בקערת ערבוב והכה עד עבה מאוד, כשלוש דקות. השתמש מרית לקפל בזהירות בתערובת הקמח. בעדינות לגרוף את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נלחץ קלות וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב את העוגה במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
כדי להפוך את הסירופ פשוט, להביא 1/2 כוס מים 3/4 כוס סוכר לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כדי להפוך את המרנג האיטלקי, לשלב 1/4 כוס מים עם 7/8 כוס סוכר בסיר. מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר (לא מערבבים פעם התערובת מתחילה לרתוח). השתמש מדחום ממתקים ולהביא את הסוכר לשלב הכדור הרך (240 מעלות F/115 מעלות c). בעוד הסוכר רותח, להכות את החלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית-נמוכה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
כאשר סירופ הסוכר הרותח כמעט הגיע לשלב הכדור הרך, להגדיל את מהירות הערבוב עבור חלבונים ביצה גבוה. בזהירות לשפוך את סירופ סוכר חם לתוך חלבונים ביצה בין המקצף ואת הצד של הקערה. המשיכו להכות במהירות גבוהה עד שהקצפת התקררה לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
ממיסים את השוקולד מריר-מתוק בחלק העליון של דוד כפול מעל מים מבעבעים בקושי, מתערבבים לעתים קרובות ומגרדים את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה, רק עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
הסר מהחום ולאפשר להתקרר עד השוקולד הוא טמפרטורת החדר אבל עדיין נוזל.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
10
מקציפים את 1 3/4 כוסות קרם עד פסגות בינוני נוקשה טופס.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
11
השתמש מרית גומי כדי לקפל את השוקולד נמס לתוך מרנג ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
מוסיפים 1/3 כוס של קרם בטמפרטורת החדר ומערבבים בעדינות עד מעורבב. מקפלים 1/3 של קצפת לתוך תערובת מרנג שוקולד כדי להבהיר את זה; ואז בעדינות לקפל את הנותרים 2/3 של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
13
כדי להרכיב את העוגה, לפצל את עוגת ספוג לשתי שכבות. הגדר שכבת עוגה אחת על פטיפון או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוגעוגת ספוג
14
מברישים את העוגה היטב עם סירופ פשוט. העוגה תהיה ממש לפעול כמו ספוג לספוג את הסירופ, אשר ימנע ממנו להיות יבש.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
15
מורחים 1/3 של קרם שוקולד על העוגה, ומעל זה עם שכבת העוגה השנייה. חזור עם הסירופ והקרם.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
16
מורחים את קרם השוקולד שנותר בצדי העוגה. מקררים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא