קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

עוגת שוקולד עם זיגוג מוקה

עוגת שוקולד עם זיגוג מוקה
עוגת שוקולד עם זיגוג מוקה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, קמח עוגה, מרגרינה מקל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת מוקה קפואה עם זיגוג שוקולד Ganache, עוגת שוקולד פאדג Bundt עם זיגוג מוקה מנטה, ו סופגניות מוקה בריא עם שוקולד מריר Mocha זיגוג.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעיל 13-x 9 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול, ואבק עם 1 כפית קמח עוגה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
קמח עוגהקמח עוגה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מערבבים קקאו ושוקולד בקערה קטנה; מוסיפים מים רותחים, מערבבים עד שהשוקולד נמס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מערבבים סוכר, חמאה ושמן בקערה גדולה; להכות במהירות בינונית של מערבל על 2 דקות או עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים וניל וביצים; מכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
6
שלב 2 1/4 כוסות קמח עוגה הבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
7
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מקציפים בתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
8
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים ב 350 במשך 30 עד 32 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מורחים זיגוג מוקה על עוגה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
מוקהמוקה