קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד פאדג'

עוגת שוקולד פאדג'
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 341 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם קרום עוגה, ציפוי מוקצף, שוקולד אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: עוגות שוקולד פאדג'מלא שוקולד פאדג' עוגיה בר וזיגוג מרשמלו מרנג, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים קרום עוגה ב 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית כפי שמכוונים על תיבת עבור פאי אחד קרום מלא. קו פאי קרום עם נייר; למלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
אופים 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר משקולות רדיד; אופים 5 עד 7 דקות יותר או עד חום זהוב. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
בינתיים, בקערה גדולה למיקרוגל, שוקולד מיקרוגל נחשף על גבוה 1 דקה עד 1 דקה 30 שניות, ערבוב כל 30 שניות, עד נמס וחלק. מערבבים בחלב מרוכז עם להקציף עד חלקה; בואו לעמוד 2 דקות. מקפלים חצי ציפוי מוקצף לתוך תערובת שוקולד עד מעורבב; לשפוך תערובת לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
שוקולדשוקולד
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מכסים ומקררים 4 עד 8 שעות.
7
מורחים הנותרים קצפת ציפוי על עוגה; לקשט עם פטל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
פטלפטל
מורחיםמורחים