עוגת שוקולד פאדג'
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 341 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם קרום עוגה, ציפוי מוקצף, שוקולד אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: עוגות שוקולד פאדג'מלא שוקולד פאדג' עוגיה בר וזיגוג מרשמלו מרנג, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס.
הוראות
מניחים קרום עוגה ב 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית כפי שמכוונים על תיבת עבור פאי אחד קרום מלא. קו פאי קרום עם נייר; למלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
הסר משקולות רדיד; אופים 5 עד 7 דקות יותר או עד חום זהוב. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 15 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה למיקרוגל, שוקולד מיקרוגל נחשף על גבוה 1 דקה עד 1 דקה 30 שניות, ערבוב כל 30 שניות, עד נמס וחלק. מערבבים בחלב מרוכז עם להקציף עד חלקה; בואו לעמוד 2 דקות. מקפלים חצי ציפוי מוקצף לתוך תערובת שוקולד עד מעורבב; לשפוך תערובת לתוך הקרום.
מכסים ומקררים 4 עד 8 שעות.
מורחים הנותרים קצפת ציפוי על עוגה; לקשט עם פטל.