קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד-פרלין בצנצנת

עוגת שוקולד-פרלין בצנצנת
עוגת שוקולד-פרלין בצנצנת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 339 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סוכר חום בחוזקה, קפה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד פרלין, עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין, ו עוגת פנקייק שוקולד פרלין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים 10 עד 12 1/2-צנצנות שימורים זכוכית על תבנית אפייה מעוטרת, מסודרים באופן שווה עם שטח ביניהם. (אם יש לך אניה Silpat, למקם אותו מתחת לצנצנות כדי למנוע מהם להחליק מסביב.)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
3
כדי להפוך את העוגות, במערבל מצויד מצורף מקצף, להכות את החמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מוסיפים את הסוכר החום והביצים ומערבבים עד רכות, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מוסיפים את הוניל, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
נייר אורזנייר אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים חצי מהקמח, ואז חצי מהשמנת החמוצה ומערבבים עד לשילוב. חזור עם שאר הקמח ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
7
טפטוף בקפה ומערבבים עד חלקה. הבלילה תהיה דקה, כמו שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
8
יוצקים את הבלילה לתוך הצנצנות, ממלאים אותם באמצע הדרך.
9
אופים עד צמרות העוגות מוצקות למגע, כ -25 דקות.*
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
כדי להפוך את ציפוי, להמיס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר החום 1?2 כוס מים ומערבבים עם כף עץ עד הסוכר הוא מומס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
11
מוציאים את המחבת מהחום ומערבבים באבקת הסוכר עד לשלב, ואז חוזרים לחום ומביאים לרתיחה. מערבבים את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
יוצקים את ציפוי פרלין על העוגות כדי לכסות, עובד במהירות, כי פרלין מתקשה במהירות כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
13
תן לעוגות להתקרר לחלוטין אם הם לא כבר, לפני הברגה על מכסים צנצנת.**
14
Do-Aheads
15
* את העוגות ניתן להכין מראש, מקורר, מכוסה, ונשמר בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים או במקרר עד 4 ימים.
16
** העוגות המוגמרות ישמרו עד 4 ימים בטמפרטורת החדר.
17
טעם
18
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
19
הוא זוכה פרס ג ' יימס בירד לשנת 2002 לשף הטוב ביותר במערב התיכון. עם שותפתו הקולינרית גייל גאנד, הוא כתב במשותף ביצי קמח מסוכר וסוכר חמאה. הוא המחבר של אמוז-בוש. טרמונטו גר מחוץ לשיקגו עם אשתו ושלושת ילדיהם.גייל גאנד הוא שף קונדיטור/שותף בכיר ב-Tru. ב-2001 היא קיבלה את פרס ג ' יימס בירד למאפים מצטיינים ונבחרה על ידי בון אפטיט. היא גם המנחה של "חלומות מתוקים" של רשת המזון. עם שותף קולינרי ריק Tramonto, Gand coauthored אמריקאי Brasserie ו חמאת סוכר קמח ביצים. היא המחברת של גייל גאנד של רק ביס ו גייל גאנד של קצר ומתוק. גאנד גר מחוץ לשיקגו עם בעלה ובנה.טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא היה מועמד חמש שנים ברציפות לפרס ג 'יימס בירד לצילום האוכל הטוב ביותר, וזכה ב-1999 בקינוחים של צ' ארלי טרוטר. הפרויקטים הקודמים שלו כוללים ספרים בסדרה של צ 'ארלי טרוטר, הפונדק בליטל וושינגטון, המטבח של ז' אק פפין, ואמוז-בוש. טרנר מתגורר בשיקגו עם אשתו ושלוש בנות שופעות חיים.מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה. בין תפקידיה האחרונים נמנים אמוז-בוש וטעם: טהור ופשוט. היא תרמה רבות בחזרה לשולחן, השף העירום, איך להיות אלילה ביתית, וספר הבישול של אלפרד פורטלה, שתים עשרה עונות, בין ספרים אחרים. העורכת של המגזין "Iacp Food Forum Quarterly" גרה מחוץ לניו יורק עם בתה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
20
הוסף הערות ההערות שלי
21
ערוך את ההערות שלי
22
בוצע