קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד-פרלין בצנצנת

עוגת שוקולד-פרלין בצנצנת
עוגת שוקולד-פרלין בצנצנת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 339 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סוכר חום בחוזקה, קפה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד פרלין, עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין, ו עוגת פנקייק שוקולד פרלין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים 10 עד 12 1/2-צנצנות שימורים זכוכית על תבנית אפייה מעוטרת, מסודרים באופן שווה עם שטח ביניהם. (אם יש לך אניה Silpat, למקם אותו מתחת לצנצנות כדי למנוע מהם להחליק מסביב.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
3
כדי להפוך את העוגות, במערבל מצויד מצורף מקצף, להכות את החמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את הסוכר החום והביצים ומערבבים עד רכות, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
5
מוסיפים את הוניל, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
נייר אורזנייר אורז
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
מוסיפים חצי מהקמח, ואז חצי מהשמנת החמוצה ומערבבים עד לשילוב. חזור עם שאר הקמח ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
7
טפטוף בקפה ומערבבים עד חלקה. הבלילה תהיה דקה, כמו שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
8
יוצקים את הבלילה לתוך הצנצנות, ממלאים אותם באמצע הדרך.
9
אופים עד צמרות העוגות מוצקות למגע, כ -25 דקות.*
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
כדי להפוך את ציפוי, להמיס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר החום 1?2 כוס מים ומערבבים עם כף עץ עד הסוכר הוא מומס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוציאים את המחבת מהחום ומערבבים באבקת הסוכר עד לשלב, ואז חוזרים לחום ומביאים לרתיחה. מערבבים את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
יוצקים את ציפוי פרלין על העוגות כדי לכסות, עובד במהירות, כי פרלין מתקשה במהירות כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
13
תן לעוגות להתקרר לחלוטין אם הם לא כבר, לפני הברגה על מכסים צנצנת.**
14
Do-Aheads
15
* את העוגות ניתן להכין מראש, מקורר, מכוסה, ונשמר בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים או במקרר עד 4 ימים.
16
** העוגות המוגמרות ישמרו עד 4 ימים בטמפרטורת החדר.
17
טעם
18
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
19
הוא זוכה פרס ג ' יימס בירד לשנת 2002 לשף הטוב ביותר במערב התיכון. עם שותפתו הקולינרית גייל גאנד, הוא כתב במשותף ביצי קמח מסוכר וסוכר חמאה. הוא המחבר של אמוז-בוש. טרמונטו גר מחוץ לשיקגו עם אשתו ושלושת ילדיהם.גייל גאנד הוא שף קונדיטור/שותף בכיר ב-Tru. ב-2001 היא קיבלה את פרס ג ' יימס בירד למאפים מצטיינים ונבחרה על ידי בון אפטיט. היא גם המנחה של "חלומות מתוקים" של רשת המזון. עם שותף קולינרי ריק Tramonto, Gand coauthored אמריקאי Brasserie ו חמאת סוכר קמח ביצים. היא המחברת של גייל גאנד של רק ביס ו גייל גאנד של קצר ומתוק. גאנד גר מחוץ לשיקגו עם בעלה ובנה.טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא היה מועמד חמש שנים ברציפות לפרס ג 'יימס בירד לצילום האוכל הטוב ביותר, וזכה ב-1999 בקינוחים של צ' ארלי טרוטר. הפרויקטים הקודמים שלו כוללים ספרים בסדרה של צ 'ארלי טרוטר, הפונדק בליטל וושינגטון, המטבח של ז' אק פפין, ואמוז-בוש. טרנר מתגורר בשיקגו עם אשתו ושלוש בנות שופעות חיים.מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה. בין תפקידיה האחרונים נמנים אמוז-בוש וטעם: טהור ופשוט. היא תרמה רבות בחזרה לשולחן, השף העירום, איך להיות אלילה ביתית, וספר הבישול של אלפרד פורטלה, שתים עשרה עונות, בין ספרים אחרים. העורכת של המגזין "Iacp Food Forum Quarterly" גרה מחוץ לניו יורק עם בתה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
20
הוסף הערות ההערות שלי
21
ערוך את ההערות שלי
22
בוצע