עוגת שוקולד-פרלין בצנצנת
עוגת שוקולד-פרלין בצנצנת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 339 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סוכר חום בחוזקה, קפה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד פרלין, עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין, ו עוגת פנקייק שוקולד פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 10 עד 12 1/2-צנצנות שימורים זכוכית על תבנית אפייה מעוטרת, מסודרים באופן שווה עם שטח ביניהם. (אם יש לך אניה Silpat, למקם אותו מתחת לצנצנות כדי למנוע מהם להחליק מסביב.)
כדי להפוך את העוגות, במערבל מצויד מצורף מקצף, להכות את החמאה עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר החום והביצים ומערבבים עד רכות, כ 2 דקות.
מוסיפים את הוניל, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים עד לשלב.
מוסיפים חצי מהקמח, ואז חצי מהשמנת החמוצה ומערבבים עד לשילוב. חזור עם שאר הקמח ושמנת חמוצה.
טפטוף בקפה ומערבבים עד חלקה. הבלילה תהיה דקה, כמו שמנת כבדה.
יוצקים את הבלילה לתוך הצנצנות, ממלאים אותם באמצע הדרך.
אופים עד צמרות העוגות מוצקות למגע, כ -25 דקות.*
כדי להפוך את ציפוי, להמיס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר החום 1?2 כוס מים ומערבבים עם כף עץ עד הסוכר הוא מומס, 2 עד 3 דקות.
מוציאים את המחבת מהחום ומערבבים באבקת הסוכר עד לשלב, ואז חוזרים לחום ומביאים לרתיחה. מערבבים את האגוזים.
יוצקים את ציפוי פרלין על העוגות כדי לכסות, עובד במהירות, כי פרלין מתקשה במהירות כפי שהוא מתקרר.
תן לעוגות להתקרר לחלוטין אם הם לא כבר, לפני הברגה על מכסים צנצנת.**
* את העוגות ניתן להכין מראש, מקורר, מכוסה, ונשמר בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים או במקרר עד 4 ימים.
** העוגות המוגמרות ישמרו עד 4 ימים בטמפרטורת החדר.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
הוא זוכה פרס ג ' יימס בירד לשנת 2002 לשף הטוב ביותר במערב התיכון. עם שותפתו הקולינרית גייל גאנד, הוא כתב במשותף ביצי קמח מסוכר וסוכר חמאה. הוא המחבר של אמוז-בוש. טרמונטו גר מחוץ לשיקגו עם אשתו ושלושת ילדיהם.גייל גאנד הוא שף קונדיטור/שותף בכיר ב-Tru. ב-2001 היא קיבלה את פרס ג ' יימס בירד למאפים מצטיינים ונבחרה על ידי בון אפטיט. היא גם המנחה של "חלומות מתוקים" של רשת המזון. עם שותף קולינרי ריק Tramonto, Gand coauthored אמריקאי Brasserie ו חמאת סוכר קמח ביצים. היא המחברת של גייל גאנד של רק ביס ו גייל גאנד של קצר ומתוק. גאנד גר מחוץ לשיקגו עם בעלה ובנה.טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא היה מועמד חמש שנים ברציפות לפרס ג 'יימס בירד לצילום האוכל הטוב ביותר, וזכה ב-1999 בקינוחים של צ' ארלי טרוטר. הפרויקטים הקודמים שלו כוללים ספרים בסדרה של צ 'ארלי טרוטר, הפונדק בליטל וושינגטון, המטבח של ז' אק פפין, ואמוז-בוש. טרנר מתגורר בשיקגו עם אשתו ושלוש בנות שופעות חיים.מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה. בין תפקידיה האחרונים נמנים אמוז-בוש וטעם: טהור ופשוט. היא תרמה רבות בחזרה לשולחן, השף העירום, איך להיות אלילה ביתית, וספר הבישול של אלפרד פורטלה, שתים עשרה עונות, בין ספרים אחרים. העורכת של המגזין "Iacp Food Forum Quarterly" גרה מחוץ לניו יורק עם בתה.