קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד-קרמל מותכת

עוגת שוקולד-קרמל מותכת
עוגת שוקולד-קרמל מותכת עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 563 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת סוכר, חמאה, סוכר מגורעןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מותכת עם מילוי קרמל, עוגת שוקולד מותכת עם מילוי קרמל, ו עוגת שוקולד מותכת.

הוראות

1
בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי (תחתית הקערה לא צריך לגעת במים), מערבבים שוקולד עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מחבת מחום אבל להשאיר קערה על מים כדי לשמור על שוקולד חם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים 2 כוסות סוכר מגורען ב 1 כוס מים עד הסוכר הוא מומס. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים מבלי לערבב עד התערובת היא צבע קרמל עמוק, 15 עד 20 דקות. כאשר הסוכר מתחיל חום סביב הקצוות של המחבת, לסובב פאן בעדינות כדי להבטיח את התערובת caramelizes באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
צבע קרמלצבע קרמל
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום ומיד להוסיף שמנת וחמאה; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר 1 כוס רוטב קרמל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
6
הסר שוקולד מעל המים ולהקציף חלמונים ביצה, ולאחר מכן לטאטא תערובת לקרמל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להקציף בקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
בקערה, עם מיקסר במהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה עם הנותרים 2 כפות סוכר רק עד פסגות רכות טופס. מקפלים שליש מהחלבונים לתערובת שוקולד, ולאחר מכן מקפלים בעדינות בלבנים שנותרו עד שלא יישארו פסים. לגרד תערובת לתוך מחבת עוגה בחמאה ושרוף 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 עד ששיפוד עץ מוכנס 2 אינץ ' מצידה של המחבת יוצא נקי אבל מרכז העוגה עדיין רטוב, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
עוגה מגניבה במחבת על מתלה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין בין עוגה וחיבת פאן. הפוך עוגה על צלחת, ולאחר מכן במקום צלחת אחרת על גבי הפוך להפוך את העוגה זקופה. אבק עם אבקת סוכר ומגישים חם (ראה הערות) עם רוטב קרמל שמור.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף