עוגת שוקולד-קרמל מותכת
עוגת שוקולד-קרמל מותכת עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 563 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת סוכר, חמאה, סוכר מגורעןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מותכת עם מילוי קרמל, עוגת שוקולד מותכת עם מילוי קרמל, ו עוגת שוקולד מותכת.
הוראות
בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי (תחתית הקערה לא צריך לגעת במים), מערבבים שוקולד עד נמס וחלק.
הסר מחבת מחום אבל להשאיר קערה על מים כדי לשמור על שוקולד חם.
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים 2 כוסות סוכר מגורען ב 1 כוס מים עד הסוכר הוא מומס. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים מבלי לערבב עד התערובת היא צבע קרמל עמוק, 15 עד 20 דקות. כאשר הסוכר מתחיל חום סביב הקצוות של המחבת, לסובב פאן בעדינות כדי להבטיח את התערובת caramelizes באופן שווה.
הסר מהחום ומיד להוסיף שמנת וחמאה; להקציף עד חלקה.
הסר 1 כוס רוטב קרמל ושמורה.
הסר שוקולד מעל המים ולהקציף חלמונים ביצה, ולאחר מכן לטאטא תערובת לקרמל במחבת.
בקערה, עם מיקסר במהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה עם הנותרים 2 כפות סוכר רק עד פסגות רכות טופס. מקפלים שליש מהחלבונים לתערובת שוקולד, ולאחר מכן מקפלים בעדינות בלבנים שנותרו עד שלא יישארו פסים. לגרד תערובת לתוך מחבת עוגה בחמאה ושרוף 8 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 עד ששיפוד עץ מוכנס 2 אינץ ' מצידה של המחבת יוצא נקי אבל מרכז העוגה עדיין רטוב, 20 עד 25 דקות.
עוגה מגניבה במחבת על מתלה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין בין עוגה וחיבת פאן. הפוך עוגה על צלחת, ולאחר מכן במקום צלחת אחרת על גבי הפוך להפוך את העוגה זקופה. אבק עם אבקת סוכר ומגישים חם (ראה הערות) עם רוטב קרמל שמור.