עוגת שוקולד-קרמל עם פטל שיכור וקרם וניל
טארט שוקולד-קרמל עם פטל שיכור ווניל קרם Fraîche דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, מלח ים, שוקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת שוקולד-קרמל עם פטל שיכור וקרם וניל פרש, עוגת שוקולד עם קרם פרש ופטל, ו כאב Perdu עם קרם Fraîche ופטל.
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 191°. חמאה 9 אינץ ' מחבת טארט עם תחתית נשלפת. מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מוסיפים 1/2 כוס חמאה; תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
להוסיף חלמונים ביצה; תהליך עד טופס גושים לחים.
הוסף שפיץ קקאו; להתמזג באמצעות פניות on / off. לחץ על הבצק על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב, על 20 דקות. מגניב במחבת על המדף בעת הכנת מילוי קרמל.
מערבבים סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים מבלי לערבב עד התערובת היא ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה ומחבת מתערבלת, כ 7 דקות.
הסר מהחום; להוסיף קרם (תערובת יהיה בועות במרץ).
מוסיפים חמאה ומערבבים על אש נמוכה עד שהקרמל הוא חלק לחלוטין. לגרד זרעים שעועית וניל; מערבבים במלח. מגניב 10 דקות.
יוצקים קרמל חם לתוך קרום.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מגניב לחלוטין, על 45 דקות.
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן.
בואו לעמוד עד מקורר מעט אבל עדיין pourable, על 10 דקות.
יוצקים גנאש באופן שווה על מילוי קרמל. מקררים טארט חשופה עד שוקולד הוא מוצק, על 2 שעות. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים.
מברשת העליון של טארט עם אבק זהב,אם תרצה.
חותכים טארט לפרוסות דקות. סדר 1 פרוסה על כל צלחת. גרגירי כף וקרם פרש לצד.
* חתיכות של פולי קקאו קלויים מופגזים; זמין בחנויות רבות של מזונות מיוחדים או מ chocosphere.com.