דג מטוגן וקארי עגבניות הוא מתכון הודי המגיש 4. במנה עיקרית זו יש 445 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם ג'ינג'ר חתיכה בגודל אגודל, קמח, פילה פולוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו רוטב קארי צדדי עם דגים מטוגנים, עגבניות & קארי דגים תמרינדי, ו אורז עגבניות עם חתיכות של דגים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 2 כפית שמן במחבת. עצה בבצל וקמצוץ מלח. מבשלים כ 8 דקות עד רך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בינתיים, בליץ את העגבניות, שום וג ' ינג ' ר במעבד מזון לטהור חלק.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
3
מוסיפים את ממרח הקארי לבצל ומטגנים במשך 3 דקות יותר. מערבבים את תערובת העגבניות ומבשלים במשך 10 דקות עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי
20 פרוסות זוקיני דקות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מוסיפים את חלב הקוקוס וכוסברה קצוצה. מבשלים שוב להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
5
אבק פילה דגים בכמה קמח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
פילה דגים
6
מחממים את השמן הנותר במחבת לא דביקה. מבשלים את הפילה, בקבוצות, מעל חום גבוה במשך 1 דקות בערך בכל צד, עד שהם מתחילים חום. בזהירות במקום דגים בתערובת העגבניות ומבשלים עד רק מבושל דרך. פזר מעל גביעי כוסברה ומגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.