מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 648 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 30 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את כל הקמח, שוקולד מריר, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת שיש בניחוח רום, עוגות שיש עם ציפוי גבינת שמנת שיש, ו עוגת שיש (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר מתלה בשליש התחתון של התנור וחימום מראש עד 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה של מיקסר חשמלי. מערבבים היטב ביד לערבב ולהוסיף את החמאה. מקציפים את התערובת על מהירות נמוכה עם המשוט עד לתערובת היא משחה חלקה, כבדה, כדקה או שתיים.
מערבבים את הרום, החלב וסודה לשתייה בקערת ערבוב בינונית ומקציפים היטב כדי לפזר את הסודה. לגרד את השוקולד ולטפטף אותו לתוך הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הוסף את 2 כוסות הבלילה בסיס להקציף היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
לגרד חצי הבלילה הבסיס הנותרים לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון. מכסים עם הבלילה שוקולד, מה שהופך אפילו שכבה ככל האפשר. לבסוף העליון עם הבלילה הבסיס הנותרים להחליק את החלק העליון. השתמש סכין שולחן רחב להב או מרית מתכת דקה שיש הבלילה: הכנס את הסכין לתוך הבלילה בצינור המרכזי עם הצד הרחב של הלהב פונה אליך. צייר את הלהב דרך הבלילה לתחתית המחבת ולמעלה והחוצה בצד של המחבת הקרובה אליך, חוזר על התנועה כל סנטימטר או משהו כזה סביב המחבת, המתאר ספירלה לתוך הבלילה, כמעט כאילו אתה מתקפל חלבונים ביצה לתוכו. עצור כשתחזור לנקודה שבה התחלת. אל תטרחו להחליק את החלק העליון של הבלילה-זה עלול להפריע marbling.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
אופים את העוגה עד שהיא עולה היטב ומוצק, וקיסם שיניים או סכין דק קטן מוכנס באמצע הדרך בין הצד של המחבת ואת הצינור המרכזי עולה יבש, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
לקרר את העוגה במחבת במשך 5 דקות ואז להפוך מתלה על זה. הפוך ולהרים את המחבת. לקרר את העוגה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
לעטוף את העוגה מקורר לעטוף פלסטיק ולשמור אותו בטמפרטורת החדר. להקפיא לאחסון ארוך יותר. להפשיר עוגה ולהביא אותו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.