מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 648 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 30 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את כל הקמח, שוקולד מריר, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת שיש בניחוח רום, עוגות שיש עם ציפוי גבינת שמנת שיש, ו עוגת שיש (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר מתלה בשליש התחתון של התנור וחימום מראש עד 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה של מיקסר חשמלי. מערבבים היטב ביד לערבב ולהוסיף את החמאה. מקציפים את התערובת על מהירות נמוכה עם המשוט עד לתערובת היא משחה חלקה, כבדה, כדקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להקציף את הביצים ורום יחד. במהירות בינונית, היכו שליש מהנוזל לתוך תערובת הקמח והחמאה. פעימה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
עצור וקלף את הקערה ואת המקצף. הכה בשליש נוסף של הנוזל והכה במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חזור על שלב 4 עם האחרון של הנוזל.
6
הסר את הקערה מן המערבל ולהשתמש מרית גומי גדולה לתת את הבלילה ערבוב סופי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מערבבים את הרום, החלב וסודה לשתייה בקערת ערבוב בינונית ומקציפים היטב כדי לפזר את הסודה. לגרד את השוקולד ולטפטף אותו לתוך הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לחמניות לבנות
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
הוסף את 2 כוסות הבלילה בסיס להקציף היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
לגרד חצי הבלילה הבסיס הנותרים לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון. מכסים עם הבלילה שוקולד, מה שהופך אפילו שכבה ככל האפשר. לבסוף העליון עם הבלילה הבסיס הנותרים להחליק את החלק העליון. השתמש סכין שולחן רחב להב או מרית מתכת דקה שיש הבלילה: הכנס את הסכין לתוך הבלילה בצינור המרכזי עם הצד הרחב של הלהב פונה אליך. צייר את הלהב דרך הבלילה לתחתית המחבת ולמעלה והחוצה בצד של המחבת הקרובה אליך, חוזר על התנועה כל סנטימטר או משהו כזה סביב המחבת, המתאר ספירלה לתוך הבלילה, כמעט כאילו אתה מתקפל חלבונים ביצה לתוכו. עצור כשתחזור לנקודה שבה התחלת. אל תטרחו להחליק את החלק העליון של הבלילה-זה עלול להפריע marbling.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחד
דַק-
10
אופים את העוגה עד שהיא עולה היטב ומוצק, וקיסם שיניים או סכין דק קטן מוכנס באמצע הדרך בין הצד של המחבת ואת הצינור המרכזי עולה יבש, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
דַק-
11
לקרר את העוגה במחבת במשך 5 דקות ואז להפוך מתלה על זה. הפוך ולהרים את המחבת. לקרר את העוגה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
12
לעטוף את העוגה מקורר לעטוף פלסטיק ולשמור אותו בטמפרטורת החדר. להקפיא לאחסון ארוך יותר. להפשיר עוגה ולהביא אותו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.