עוגת שכבות דובדבן ביער השחור עשויה להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 596 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם תמצית ונילן, אבקת קקאו, שוקולד חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 23%, המנה הזו די גרועה. נסו עוגת שכבות דובדבן ביער השחור, עוגת דובדבנים של היער השחור, ו עוגת דובדבנים של היער השחור (מתכונים דומים).
הוראות
1
עוגת השוקולד: חמאה וקמח תבניות עוגה עגולות 2 (8 אינץ') ומחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
באמצעות מערבל חשמלי, לטאטא יחד ביצים וסוכר. מניחים קערה מעל סיר עם סנטימטר של מים רותחים בקושי ומקציפים כל הזמן עד שהביצים חמות למגע, בערך 2 דקות. מחזירים את הקערה למיקסר ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד שהביצים פי ארבעה בנפח, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מחבת רוטב
בלנדר
מקציף
קערה
3
מקציפים וניל ומלח לתערובת ביצים במהירות בינונית. מנפים מעל שליש מתערובת הקקאו השמורה; מקפלים פנימה עד לשילוב פשוט. חזור פעמיים נוספות עם תערובת הקקאו שנותרה. מקפלים פנימה חמאה מומסת בשני חלקים. אל תערבב יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
אבקת קקאו
מלח
ביצה
4
מגרדים בעדינות את הבלילה לתבניות מוכנות ואופים עד שבוחן עוגה יוצא נקי, בערך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
תן לשכבות להתקרר בתבניות למשך 10 דקות; הפוך על מתלים להתקרר לחלוטין.
6
מילוי הדובדבן המתוק: שמרו 1/4 כוס מיץ דובדבנים מדובדבנים, הניחו 2 כפות. לתוך כל אחד 2 כוסות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבנים
דובדבנים
7
מניחים את הדובדבנים והמיץ שנותרו בסיר קטן; מערבבים פנימה 7 כפות. סוכר, קורנפלור ומלח. מביאים לרתיחה תוך ערבוב; ואז מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב, עד שהתערובת סמיכה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
דובדבנים
מיץ
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מערבבים הנותרים 2 כפות. סוכר לתוך חלק 1 של מיץ דובדבנים שמורות להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבנים
סוכר
1
שלב שוקולד ו 1/4 כוס שמנת כבדה בקערה קטנה. מיקרוגל בעוצמה בינונית למשך 2 דקות. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
2
מעבירים תערובת לקערת מתכת גדולה ומקציפים פנימה 1 כוס שמנת שנותרה ו -2 כפות שמורות. מיץ דובדבנים. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבנים
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מוסיפים לגנאש דובדבן צונן סוכר וניל של קונדיטורים. מקציפים במיקסר חשמלי עד שהוא רך ועבה מספיק למריחה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
וניל
דובדבנים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
4
הקצפת הקצפת: בקערת מתכת גדולה ומצוננת מקציפים שמנת, סוכר ווניל במיקסר חשמלי עד שנוקשה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
וניל
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
מכלול העוגה: בעזרת סכין משוננת מחלקים כל שכבת עוגה לשניים ליצירת 4 שכבות.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
6
מניחים שכבה 1 על מגש.
7
מורחים מעל מחצית ממילוי הדובדבן המתוק; מכסים בשכבת עוגה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
מורחים
8
מטפטפים מעל מחצית מתערובת מיץ הדובדבן השמורה ואז מכסים בחצי גנאש דובדבן. חזור על שכבות עם עוגה, מילוי דובדבנים, עוגה, מיץ דובדבנים וגנאש.