, המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם ביצים, דלעת, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת דלעת ושכבת שוקולד, עוגת דלעת ושכבת שוקולד, ו עוגת דלעת פקאן שכבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). תחתית גריז רק של שלושה 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם קיצור. שורה תחתונה של כל מחבת עם נייר קלף בישול. גריז נייר קלף עם קיצור.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים על 1 2/3 הבלילה כוסות לתוך כל מחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים 19 עד 23 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות לפני הסרת מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר נייר קלף מתחתית העוגות. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
6
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300f. מחבת קו 15x10x1 אינץ ' עם נייר קלף בישול. בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הפקאן עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מורחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים 10 דקות; מערבבים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים 10 דקות יותר, ערבוב לאחר 5 דקות, עד קלוי. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, חמאה 1/8 כפית מלח עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד שמנת. הכה ב 3 כפות בירה. בהדרגה לנצח אבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, במהירות נמוכה עד חלקה.*
מניחים שכבת עוגה 1, בצד העליון למטה, על צלחת הגשה. כפור העליון של שכבה עם ציפוי 3/4 כוס. למעלה עם שכבת עוגה אחרת, למעלה בצד; כפור עם ציפוי כוס 3/4. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה וזיגוג. למעלה עם אגוזי פקאן.