והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 821 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמנת, שבבי שוקולד למחצה, תלתלי שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגת שכבות שוקולד פטל, עוגת שוקולד פטל מוקה שכבה, ו עוגת שכבות שוקולד מריר ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים את פטל בבלנדר תערובת עד חלקה (תשואות 1/4 כוסות פירה).
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הסר 1/4 כוס מחית ושמורה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה ופרחים את החלק התחתון ואת הצדדים של שני 8 או 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים 1 כף של תערובת העוגה ואת שבבי שוקולד בקערה קטנה. לזרוק עד פצפוצי השוקולד מצופים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה הנותרת, 1 כוס מחית פטל, שמן צמחי, ביצים ו 1/4 כוס מים. באמצעות מערבל יד חשמלי, להתמזג במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הגדל את המהירות למדיום והכה במשך 2 דקות, גירוד התחתון הצדדים של הקערה עם מרית לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים בשוקולד צ ' יפס. מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות ואופים עד בודק עוגה מוכנס לתוך מרכז העוגות יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לקרר את המחבתות על מתלה תיל במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
6
הסר את העוגות מן המחבתות להתקרר לחלוטין על מתלה חוט, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
7
עבור הזיגוג: בקערה גדולה, לשלב את אבקת סוכר, אבקת קקאו, חמאה, גבינת שמנת ושמנת חמוצה. באמצעות מערבל יד חשמלי, להכות על מהירות נמוכה עד חלקה. להגביר את המהירות גבוהה לנצח עד אור ורך, על 1 דקה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד 3/4 כוס של הציפוי ואת מחית כוס שמורה 1/4 עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים שכבת עוגה אחת, צד למעלה שטוח, על דוכן עוגה. באמצעות מרית, מורחים את ציפוי פטל-שוקולד על שכבת העוגה משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
עם 50 קלוריות
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם ציפוי השוקולד שנותר. לקשט עם פטל טרי או תלתלי שוקולד. באמצעות סכין לחה לחתוך את העוגה לתוך טריזים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
תלתלי שוקולד
עם 50 קלוריות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
עוגה יכולה להתבצע 1 יום מראש. להכניס למקרר מיכל פלסטיק אטום לאוויר. אפשר את העוגה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני ההגשה.