עוגת שכבות שוקולד-פטל
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 821 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמנת, שבבי שוקולד למחצה, תלתלי שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגת שכבות שוקולד פטל, עוגת שוקולד פטל מוקה שכבה, ו עוגת שכבות שוקולד מריר ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את פטל בבלנדר תערובת עד חלקה (תשואות 1/4 כוסות פירה).
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה ופרחים את החלק התחתון ואת הצדדים של שני 8 או 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות. תניח בצד.
מניחים 1 כף של תערובת העוגה ואת שבבי שוקולד בקערה קטנה. לזרוק עד פצפוצי השוקולד מצופים.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה הנותרת, 1 כוס מחית פטל, שמן צמחי, ביצים ו 1/4 כוס מים. באמצעות מערבל יד חשמלי, להתמזג במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הגדל את המהירות למדיום והכה במשך 2 דקות, גירוד התחתון הצדדים של הקערה עם מרית לפי הצורך.
מערבבים בשוקולד צ ' יפס. מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות ואופים עד בודק עוגה מוכנס לתוך מרכז העוגות יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
לקרר את המחבתות על מתלה תיל במשך 15 דקות.
הסר את העוגות מן המחבתות להתקרר לחלוטין על מתלה חוט, על 1 שעה.
עבור הזיגוג: בקערה גדולה, לשלב את אבקת סוכר, אבקת קקאו, חמאה, גבינת שמנת ושמנת חמוצה. באמצעות מערבל יד חשמלי, להכות על מהירות נמוכה עד חלקה. להגביר את המהירות גבוהה לנצח עד אור ורך, על 1 דקה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד 3/4 כוס של הציפוי ואת מחית כוס שמורה 1/4 עד חלקה.
מניחים שכבת עוגה אחת, צד למעלה שטוח, על דוכן עוגה. באמצעות מרית, מורחים את ציפוי פטל-שוקולד על שכבת העוגה משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם ציפוי השוקולד שנותר. לקשט עם פטל טרי או תלתלי שוקולד. באמצעות סכין לחה לחתוך את העוגה לתוך טריזים לשרת.
עוגה יכולה להתבצע 1 יום מראש. להכניס למקרר מיכל פלסטיק אטום לאוויר. אפשר את העוגה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני ההגשה.