עוגת שכבת שוקולד Semisweet עם מילוי קרם וניל
עוגת שכבות שוקולד למחצה עם מילוי קרם וניל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 762 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כל מטרה קמח, מלח גס כשר, סודה לשתיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שכבות שוקולד עם עוגיות ומילוי שמנת, עוגת שכבות שוקולד עם מילוי קרם פטל, ו עוגת שכבות מוקה עם מילוי שוקולד-רום.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה שלוש מחבתות עוגה בקוטר 8 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. תחתית קו עם נייר קלף עגול; קלף חמאה.
מניחים שוקולד בקערת מתכת מעל סיר של מים רותחים. מערבבים עד נמס וחלק.
לטאטא את כל המטרה קמח הבא 4 מרכיבים בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר חום, חמאה, ווניל בקערה גדולה להתמזג (תערובת תהיה מתפוררת).
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בשוקולד נמס חם.
מערבבים במרכיבים יבשים ב 2 תוספות לסירוגין עם חלב חמאה ב 1 בנוסף. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 23 דקות. עוגות מגניב מחבתות 10 דקות. הפוך עוגות על מתלה; לקלף את קלף. עוגות מגניבות לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף עוגות פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מניחים 2 כפות מים קרים בקערה קטנה.
מפזרים ג ' לטין unflavored מעל; לתת לעמוד 10 דקות כדי לרכך.
להביא 1/2 כוס קרם לרתיחה בסיר קטן כבד.
מוסיפים תערובת שמנת חמה לג ' לטין מרוכך; מערבבים עד מומס.
מניחים במקרר רק עד קר, לטאטא לעתים קרובות, על 5 דקות.
במקום הנותרים 1 כוס קרם צונן, אבקת סוכר, ותמצית וניל בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד פסגות טופס.
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומכים עד פסגות טופס.
מניחים 1 עוגה על 8 אינץ ' קרטון עגול או טארט פאן התחתון.
מורחים חצי מילוי. למעלה עם עוגה שנייה.
מורחים הנותרים מילוי מעל. למעלה עם עוגה שלישית. צמרמורת על קרטון סיבוב 3 שעות.
מביאים שמנת וסירופ תירס להתבשל בסיר קטן כבד.
הוסף שוקולד; להקציף עד חלקה. מגניב.
מניחים עוגה על מתלה להגדיר בתבנית אפייה גדולה.
מורחים חצי גנאש על גבי וצדדים של עוגה. עוגת צמרמורת 1 שעה. לחמם מחדש נשאר גנאש בסיר קטן על אש נמוכה רק עד פושרת, לטאטא לעתים קרובות.
יוצקים גנאש על עוגה קרה, מתפשטים לפי הצורך כדי לכסות את החלק העליון ואת הצדדים. צמרמורת עד ganache מוגדר, על 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
לגזור צורות לב נייר בגדלים שונים ולסדר על גבי עוגה. לנפות אבקת סוכר מעל. בזהירות להרים לבבות מעוגה.