עוגת שמנת עם רוטב דובדבן בינג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שמנת עם רוטב דובדבן בינג. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מים, 1 (15 אונקיה) יכול מגולען דובדבנים בינג, שוקולד semisweet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו רוטב גלידת דובדבן בינג, גלידת דובדבן בינג, ו בראוניז אפויים בגריל עם גלידת דובדבן בינג (מתכונים דומים).
הוראות
להכין ולאפות עוגת לערבב על פי הוראות היצרנים עבור שתי שכבות 9 אינץ'.
בעוד העוגה אפייה, להפוך את המילוי. שים חלב בסיר על אש בינונית. להקציף יחד את הסוכר, מלח קורנפלור, מערבבים לתוך החלב.
מוסיפים את הביצה, ומביאים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. כאשר התערובת מתעבה, להסיר מן החום ומערבבים בחמאה ווניל.
מניחים עטיפת פלסטיק ישירות על פני הפודינג, ומקררים עד לקרר.
הפוך את הציפוי לאחר העוגה ופודינג מקוררים. כדי להפוך את הציפוי, לשלב את השמנת הכבדה, סוכר ווניל. שוט עד נוקשה.
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל שכבת עוגה במחצית אופקית. מורחים את המילוי בין השכבות. פרוסט עם ציפוי הקצפת. באמצעות מקלף ירקות, לגלף תלתלי שוקולד הנחה של בר השוקולד ישירות על העוגה. אם זה לא עובד טוב בשבילך, אתה יכול להשתמש פומפיה גבינה כדי לגלח את השוקולד, ואז מפזרים על העוגה. מקררים את העוגה לפחות 3 שעות.
כדי להפוך את הרוטב, יוצקים את מיץ הדובדבן לתוך סיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז לפזר את קורנפלור ב 1/4 כוס מים, ומערבבים לתוך מיץ דובדבנים רותח. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב חוזר לרתיחה, מתעבה ומנקה. מערבבים את הדובדבנים לתוך הרוטב.