קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שמנת עם תפוזים, דבש וקלוי-קרום שקדים

עוגת שמנת עם תפוזים, דבש וקלוי-קרום שקדים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו עוגת שמנת עם תפוזים, דבש וקלוי-קרום שקדים, טארט שוקולד דובדבן עם קרום שקדים קלוי(ללא גלוטן, Paleo + Vegan), ו

הוראות

1
מברשת חמאה מומסת על החלק התחתון (לא הצדדים) של 9 אינץ ' קוטר טארט פאן עםתחתית להזזה. מערבבים קמח, שקדים, סוכר ומלח במעבד עד שהאגוזים הםטבעיים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
הוסף 6 כפות dicedbutter. תערובת עד תערובת דומה coarsemeal.
3
תוסיף חלמון. להתמזג עד הבצק מגיע יחד בגושים לחים. לחץ בצורה הולמת על הצדדים התחתונים והמרומים של פאן.לנקב את הבצק עם מזלג. להקפיא untilfirm, לפחות 30 דקות. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. שמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים קרום untildeep חום זהוב (קרום יהיה לנפח מעט),על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
להעביר את הקרום למתלהולגמרי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1
מניחים 2teaspoons מים בכוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
ספרינקלטין נגמר.
3
בואו לעמוד עד ג ' לטין מרכך,10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
מקציפים חלמונים, סוכר, קורנפלורנג לקלף בקערה בינונית כדי להתמזג. Bringmilk להתבשל בחום בינוני כבד saucepanover בינוני. בהדרגה להקציף חלב חם לתערובת חלמון. חזור לאותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להקציף עד פודינג מתעבה רותחים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
הסר מהחום.
7
תערובת Addgelatin ו whisk עד מומס ו פודינג הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
תעביר את רפרפת הביצים לחזה אחר.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
9
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, בוחשםבאיזורית, כ -30 דקות (פודינג יהיה עבה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
מקציפים קרם בקערה בינונית עד peaksform.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
להקציף פודינג עד חלקה. קרם Foldwhipped לתוך פודינג ב 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מעביר מילוי לקרום. צונן טארט עד fillingsets, לפחות 3 שעות ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
13
לחתוך 1/3 אינץ ' את החלק העליון והתחתון של eachorange. Stand 1 כתום על קצה שטוח.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
14
חסמו את כל הקישוטים, עקבו אחר קיטור offruit. עבודה מעל קערה, לחתוך ביןmembranes, שחרור מקטעים כתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
בעדינות להחליק קצה סכין קטן ביןגוף וצדדים של מחבת כדי לשחרר את הקרום. Pushup טארט פאן תחתון, שחרור טארט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
חתוך את הטארט לחתיכות.
17
מעביר צלחות. מסדרים כמה סגמנטסאטופ כתום כל טריז של טארט; טפטוף עם דבש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
18
בתיאבון