עוגת תות הרביעי
עוגת תות שדה דורשת כ 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 54 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, תערובת עוגות, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 21%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגת שכבת תות מגרדת עם ציפוי גבינת שמנת תות, עוגה לבנה במילוי תות וזיגוג קרם חמאה וניל תות, ו עוגת שכבות תות עם ציפוי תות מאלט.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה תערובת ג ' לטין. יוצרים באר במרכז ויוצקים מים, שמן וביצים. מערבבים במחצית מיכל התותים. מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. לגרד קערה, והיכו 4 דקות במהירות בינונית.
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
להכנת ציפוי התות: בקערה גדולה משלבים מרגרינה, סוכר קונדיטורים ואת המחצית הנותרת של התותים הקפואים. מקציפים במהירות גבוהה עד שמנת.
הוסף חלב כף בכל פעם עד להשגת עקביות התפשטות רצויה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.