קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת תות שוקולד כפולה

עוגת תות שוקולד כפולה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת תות שוקולד כפול. מתכון זה מכין 16 מנות עם 200 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו תערובת עוגת שוקולד, ריבת תות, שוט מגניב קצפת ציפוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 16%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוגת תות שוקולד כפולה, עוגת תות כפולה, ו ביסקוויט מחבת מצופה סוכר עוגת תות כפולה.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס מכינים את בלילת העוגה ואופים לפי ההוראות על האריזה לשתי תבניות אפייה עגולות בגודל 9 אינץ'. מגניב במחבתות על מתלים תיל 10 דקות. שחרר עוגות מדפנות המחבתות. הפוך על מתלים; הסר בעדינות מחבתות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
יוצקים חלב לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים תערובת פודינג יבשה. מקציפים עם חוט חוט 2 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
תערובת פודינגתערובת פודינג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
התערובת תהיה עבה.) מערבבים בעדינות תוספת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
5
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת ההגשה; מורחים בריבה. למעלה שכבות של חצי כל אחת מתערובת הפודינג והתותים; מכסים בשכבת העוגה שנותרה. למעלה עם תערובת הפודינג שנותרה. מקררים לפחות 1 שעה. למעלה עם תותים הנותרים ומפזרים סוכר ממש לפני ההגשה. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מורחיםמורחים
סוכרסוכר
ריבהריבה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת תות. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "