עוגת חמאת תפוחים יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 323 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו נבט חיטה, ביצים, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 23%. נסו עוגת תפוח חמאה ספייס, עוגת תפוח חמאה ספייס, ו עוגת תפוח חמאה ספייס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ספריי או גריז אחד 9x13 מחבת אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
הכן את ציפוי על ידי ערבוב יחד את הסוכר החום, קינמון, אגוז מוסקט ופקאנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
סוכר חום
קינמון
מוסקט
3
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
4
מערבבים יחד חמאה וסוכר; מוסיפים ביצים ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ביצה
5
מוסיפים חמאת תפוחים, וניל, נבט חיטה או דגני סובין.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחים
נבט חיטה
וניל
דגני בוקר
סובין
6
מוסיפים מרכיבים יבשים מנופה לסירוגין עם שמנת חמוצה; מערבבים היטב לאחר כל תוספת.