עוגת התפוחים הגרמנית של מתכון פוטלוק יכולה לספק את התשוקה האירופית שלך בסביבה 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה מכין 16 מנות עם 338 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן צמחי, קמח, גבינת שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת תפוחים גרמנית, עוגת תפוחים גרמנית, ו עוגת תפוחים גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, מכים את הביצים, הסוכר, השמן והווניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב את הקמח, הקינמון, הסודה לשתיה והמלח; מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים היטב. מקפלים פנימה תפוחים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.