קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

עוגת תפוחים חקלאית

עוגת תפוחים חקלאית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל פאי תפוחים החווה. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "קיצור", "בראון שוגר" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו פארם פאי תפוחים, טארט תפוחים טרי של אשת חווה, ו כיפת תפוחים עם גבינת צ'דר מיוחדת בחוות בראבו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים תפוחים בקערה, וזורקים עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים 3/4 כוס סוכר לבן ו 3/4 כוס סוכר חום עם קינמון, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קינמוןקינמון
4
בקערה גדולה, מערבבים קמח, 4 כפיות סוכר, מלח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
קיצורי דרך. מקציפים חלמונים בכוס מדידה 1 כוס, מוסיפים מים כדי להפוך 1 כוס. מערבבים לתוך תערובת קמח כדי ליצור את המאפה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
6
מחלקים מאפה בכמחצית. השתמש בחלק הגדול יותר עבור הקרום התחתון.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
7
מרדדים את הקרום התחתון כדי להתאים את התחתונה מורחבת מעל הצדדים של מחבת רול ג 'לי (מחבת היא כ 10 x 15 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מניחים את הקרום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
שכבות חלופיות של תפוחים ותערובת סוכר על הקרום התחתון.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
קרוםקרום
סוכרסוכר
10
מרדדים את הקרום העליון מעט גדול יותר מאשר מחבת רול ג ' לי, ומניחים על גבי מילוי התפוח. הפעל את הקרום העליון המורחב מתחת לקרום התחתון בקצוות וצבוט לאטום. לעשות חריצים קטנים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
קרוםקרום
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 50 דקות או עד הקרום העליון הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
כדי להפוך זיגוג, לשלב ממתקים סוכר, וניל, חמאה וחלב עד תערובת יש עקביות של זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
חלבחלב
13
טפטוף זיגוג מעל החלק העליון של העוגה בזמן שהוא עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
14
חותכים לריבועים כדי לשרת.