עוגת תפוחים-טופי
פאי יד תפוח-טופי עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך תפוח רומא, ביצה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות יד טופי תפוחים, פשטידות יד תפוח, ו פשטידות יד תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תפוח, טופי צ ' יפס, סוכר, מיץ לימון, וקינמון בקערה בינונית.
מגלגלים את בצק העוגה על משטח מקומח קלות למעגלים 2 (12 אינץ'). באמצעות חותך עוגיות עגול 3 אינץ', לחתוך כל מנה בצק לתוך 12 סיבובים. זרוק כל שאריות בצק שנותרו.
מניחים 12 סיבובי בצק על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
צחצח חצי מהביצה המוכה על כדורי בצק. כף על 1 כף תפוח-טופי תערובת על כל סיבוב, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצוות של הבצק. מעל כל סיבוב עם 1 חתיכת חמאה. עוגות למעלה עם 12 סיבובים של בצק הנותרים; הקש קצוות יחד עם מזלג לאטום.
מברשת הנותרים חצי ביצה מוכה על כל עוגה.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד חום זהוב.