עוגת תפוחים קנדית
עוגת תפוחים קנדית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך חלמון ביצה, מאפה, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו חמאת תפוחים קנדית, Apple Delight Canadian 1962, ו בייקון קנדי, בצל מתוק, ופיצת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). קו צלחת עוגה עם קרום 1.
לטאטא יחד קורנפלור, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח בקערה גדולה. מערבבים תפוחים, סירופ מייפל וביצה שלמה לתוך תערובת קורנפלור.
יוצקים תערובת תפוחים לתוך הקרום מוכן. מכסים עם קרום העליון, חותכים קצוות חותם, וחותכים בצק עודף. הפוך כמה חריצים קטנים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
לטאטא יחד חלמון ביצה ומים בקערה קטנה; מברשת על העוגה. מכסים את העוגה בחופשיות בנייר אלומיניום ומניחים על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות.
הסר רדיד; להמשיך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב, על 15 דקות. מגניב על מתלה תיל.