עוגת תפוחים רומנית דורשת כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. אם יש לכם קמח, תמצית ונילן, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 21%. נסו עוגת תפוחים רומנית, עוגת זנגביל רומנית, ו סטייק רומני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
חותכים את התפוחים לפלחי 1 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והסוכר עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים את סודה לשתיה, שמן, קינמון ווניל. מערבבים בקמח, רק עד incorporated. מקפלים את התפוחים והאגוזים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
דבש הדרים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 55 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר מעט. ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.