עוף
עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 56 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 696 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, חמאה, פטריות צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי) (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הקמח במלח ופלפל.
עם פטיש בשר, להלום חזה עוף לעובי 1/4 אינץ'. מתבלים כל שד עם מלח ופלפל ומניחים 1 עלה מרווה על כל שד.
Lay 1 פרוסה prosciutto על כל חתיכה לקפל במחצית כמו ספר. לאבטח את שני הצדדים עם קיסם ולדלות כל שד בקמח מתובל.
בסיר עם תחתית כבדה עם צדדים גבוהים, מחממים את שמן הזית 2 כוסות ל 375 מעלות. ודא שיש לך כף מחוררת או עכביש בקרבת מקום. עבודה בכמה קבוצות, מטגנים את העלים בשמן, מסירים עם הכף מחוררת לאחר 30 שניות. מתבלים במלח, מניחים על צלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז ומניחים בצד.
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית הנותר עד לעישון.
מוסיפים את העוף ואת הטחון עד חום זהוב משני הצדדים.
מוסיפים את שאלוט ופטריות ומבשלים עד שהפטריות הזיעו, בערך 5 עד 6 דקות.
מוסיף את Marsala ומניות עוף ומבשלים על חום גבוה עד להפחית בחצי. מערבבים את החמאה לתוך המחבת, מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים על 4 צלחות ערב מחוממות, עם עלי מרווה מטוגנים.