קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

עוף איטלקי פשוט

עוף איטלקי פשוט
עוף איטלקי פשוט עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון נטול גלוטן וראשוני זה מכיל 283 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. אם יש לכם נבטים, חמאה, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 61% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף איטלקי פשוט בגריל , עוף איטלקי פשוט אפוי וחזה עוף איטלקי אפוי פשוט .

הוראות

1
בקערה רדודה מערבבים גבינת פרמזן, אורגנו, פטרוזיליה, שום מלח ופלפל. טובלים חזה עוף בחמאה מומסת, ואז מצפים בתערובת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים ב-9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מטפטפים את כל החמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שמיצי העוף צלולים.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מגישים עם כרוב ניצנים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-46 דולר.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וסיומת ארוכה ועסיסית. יופי מבציר נהדר.