עוף אננס אפוי
עוף אננס אפוי לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 2. אם יש לכם חצאי חזה עוף, מרק עוף, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 66%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוף אננס אפוי, עוף אננס אפוי, ו קערות עוף אננס אפויות.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את המרק, רוטב הסויה ו -1 / 2 כפית הג ' ינג ' ר; הוסף עוף. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 2 שעות, מפנה מדי פעם.
מסננים אננס, שומרים 1/2 כוס מיץ; מניחים בצד 1/4 כוס אננס (מקררים את האננס שנותר ומיץ לשימוש אחר). בסיר שלבו עמילן תירס ומיץ אננס שמור עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את האננס, ריבת התפוזים, מיץ הלימון והג ' ינג ' ר שנותר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מניחים עוף ב -9 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם תערובת אננס.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שהמיצים מתבהרים.