עוף אפוי ברוטב ברביקיו מתוק
עוף אפוי ברוטב ברביקיו מתוק עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. אם יש לכם יין, כמון טחון, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג ארוחת בוקר צ'יה וניל-שקדים כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 45%, המנה הזו די טובה. נסו עוף ברביקיו אפוי בתנור, בטטה וכרובית מתובלת עם עוף מנגל ושמיר-סלט אטריות מלפפון, ו כנפי עוף אפויות בתנור ברוטב מנגל מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
הקציפו יחד את רוטב הברביקיו, רוטב הסויה, היין האדום, סירופ המייפל, אבקת הצ ' ילי, אבקת חרדל יבשה, אבקת שום, אבקת בצל וכמון בקערה עד לאיחוד יסודי.
מניחים את חזה העוף לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', ויוצקים את הרוטב על העוף. הופכים את נתחי העוף ברוטב לציפוי שני הצדדים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד והמיצים צלולים, בערך 40 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של השד צריך לקרוא 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס).
מוציאים את העוף מתבנית האפייה ושומרים על חום.
יוצקים את הרוטב הנותר לסיר, מניחים על אש בינונית ומביאים לרתיחה.
הקציפו את עמילן התירס והמים יחד בקערה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה.
הקציפו את תערובת עמילן התירס לרוטב; מנמיכים את האש לרתיחה, ומאפשרים לרוטב להסמיך תוך הקצפה מתמדת. מחזירים את העוף לכלי, ויוצקים את הרוטב המעובה על העוף להגשה.