עוף אפוי צלפים
עוף אפוי צלפים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וידידותי ל-fodmap מכיל 253 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, צלפים, רוטב סטייק וחצאי חזה עוף. 78 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוף חרדל אפוי עם אורז צלפים לימון - לאכול בריא 2016 , סלמון אפוי עם רוטב צלפים , ופלונדר אפוי עם חמאת עשבים-צלפים .
הוראות
מחממים תנור ל-425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
מסדרים את העוף בסיר חימר עמיד בתנור או בתבנית אפייה בינונית. מצפים במיץ לימון ומתבלים בפלפל.
בקערה קטנה מערבבים את החמאה המומסת, רוטב הסטייק, 2 כפות צלפים ו-2 כפות נוזל צלפים. שמור את שאר הצלפים והנוזלים לשימוש אחר.
יוצקים את תערובת החמאה על העוף לציפוי.
מכסים ואופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהעוף כבר לא ורוד והמיצים מתבהרים.
מטפטפים את יתרת הנוזלים מתבנית האפייה להגשה.