עוף בבצק גראם מסאלה עם תאנים
גשו לסופר וקנו דבש, שיני שום, garam masala, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב התאנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם תאנים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: garam מסאלה, איך לעשות punjabi garam מסאלה אבקה בבית, עוף עם גארם מסאלה, ו קארי עוף מסאלה Garam.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את הגראם מסאלה עם השמן. במחבת צלייה, לשפשף את התרנגולות בכל רחבי עם שמן garam masala ומתבלים עם מלח. צולים את התרנגולות במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ולהמשיך צלייה במשך 1 שעה ו 15 דקות, צלי פעמיים. להחזיר את טמפרטורת התנור ל 450 ו פריך.
להעביר את התרנגולות ללוח גילוף ולתת להם לנוח במשך כ -10 דקות.
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את ציר העוף עם שום להדביק תמרינדי ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד השום הוא רך מאוד, על 40 דקות. מסננים את המניה דרך מסננת גסה ולחץ על השום דרך. מערבבים את התאנים והדבש, לכסות ולתת תלול עד התאנים מכרז, על 10 דקות.
תחתכי את העוף. מחממים את התאנה jus, מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם העוף.