קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

עוף בבצק גראם מסאלה עם תאנים

עוף בבצק גראם מסאלה עם תאנים
גשו לסופר וקנו דבש, שיני שום, garam masala, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב התאנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם תאנים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: garam מסאלה, איך לעשות punjabi garam מסאלה אבקה בבית, עוף עם גארם מסאלה, ו קארי עוף מסאלה Garam.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, מערבבים את הגראם מסאלה עם השמן. במחבת צלייה, לשפשף את התרנגולות בכל רחבי עם שמן garam masala ומתבלים עם מלח. צולים את התרנגולות במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ולהמשיך צלייה במשך 1 שעה ו 15 דקות, צלי פעמיים. להחזיר את טמפרטורת התנור ל 450 ו פריך.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
להעביר את התרנגולות ללוח גילוף ולתת להם לנוח במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
4
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את ציר העוף עם שום להדביק תמרינדי ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד השום הוא רך מאוד, על 40 דקות. מסננים את המניה דרך מסננת גסה ולחץ על השום דרך. מערבבים את התאנים והדבש, לכסות ולתת תלול עד התאנים מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
תחתכי את העוף. מחממים את התאנה jus, מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש