עוף בגריל עם ויניגרט ג'ינג'ר חריף
עוף בגריל עם ויניגרט ג'ינג'ר חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, ממרח ווסאבי, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוף בגריל חריף עם סלט שעועית (וויניגרט כמון), חזה עוף בגריל עם זיגוג כתום חריף-זנגביל, ו ירכיים עוף בגריל ג'ינג'ר חריף עם סלסה אבוקדו מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מעיל מחבת גריל תנור העליון או מחבת עם ספריי בישול ולהגדיר על חום בינוני גבוה כדי לחמם מראש. מתבלים את שני צדי העוף במלח ופלפל שחור.
מניחים עוף על מחבת חמה ומבשלים 3 עד 5 דקות לכל צד, עד מבושל דרך.
בקערה קטנה, להקציף יחד יין אורז, שמן צמחי, להדביק ווסאבי, חרדל חם, וג ' ינג ' ר. תניח בצד.
מחממים שמן שומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת סלט כרוב ורוטב סויה ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד נבול.
מסדרים עטיפות וונטון על משטח שטוח. למעלה כל עטיפה עם 1 כפית גדושה של תערובת סלט כרוב. משוך את הצדדים וצבוט את האמצע יחד, מה שהופך את ארנק.
מחממים שמן בוטנים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ארנקים ומבשלים 1 דקה, עד התחתונה הוא חום זהוב.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה. מכסים ואדים 3 עד 5 דקות, עד ארנקים הם במכרז שקוף.
מגישים 4 של חצאי חזה עוף עם כל ויניגרט כף מעל וכל ארנקים של הקבצן בצד. להזמין עוף שנותר לסטרוגנוף, אם תרצה.