עוף ביין אדום
עוף ביין אדום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי טימין, רוטב סלט ויניגרט בלסמי, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: בצל אדום כבוש, דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, ו קארי אדום תאילנדי עם ירקות.
הוראות
יוצקים את היין האדום ויניגרט לתוך שקית פלסטיק resealable.
מפזרים את חזה העוף במלח ופלפל, ומניחים לתוך השקית. מעיל העוף עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר לפחות 1 שעה.
יוצקים את המרינדה למחבת על חום גבוה בינוני, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד המרינדה מתחילה להפחית את השמן מפריד, כ 15 דקות.
מניחים את העוף למחבת וחום משני הצדדים, כ 4 דקות לכל צד. מערבבים בצלצלים, ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 10 דקות. מערבבים את עלי הקורנית ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם והעוף מושח וכבר לא ורוד במרכז, כ -4 עד 5 דקות.