עוף מבושל איטי צ'ילה ורדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, שמן צמחי, עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: עוף בישול איטי צ'ילה ורדה, עוף בישול איטי צ'ילה ורדה, ו עוף מבושל איטי בריא צ'ילה ורדה.
הוראות
1
מניחים את tomatillos, שום, poblanos, טורטיות, בצל, jalapeño ב 4 ליטר או סיר איטי גדול ומערבבים לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Tomatillos
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
גבינת חלב פרה מיושנת
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מניחים את הכמון, מלח נמדד, ופלפל נמדד בקערה קטנה ומערבבים לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים את העוף על משטח עבודה או קרש חיתוך וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
חותכים ולזרוק כל שומן נוסף תלוי סביב חלל הגוף.
5
טפטוף שמן על העוף ולשפשף אותו על כל העור. מתבלים מבפנים ומבחוץ עם תערובת הכמון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
¼ כפית אורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
6
מניחים את חזה העוף על גבי הירקות בבישול האיטי.מכסים ומבשלים עד העוף מבושל דרך ונופל מהעצמות, על 5 עד 6 שעות על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
מעבירים את העוף לתבנית אפייה מעוטרת. כאשר הוא קר מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם, להשתמש בידיים שלך לגרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס; להשליך את העור, סחוס, ועצמות. החזירו את העוף הגרוס לבישול האיטי, הוסיפו את הכוסברה ואת מיץ הלימון ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. הקאסטלרוג קאווה ברוט עם 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.