עוף בסגנון ביתי אידיוט יכול להיות רק מרכז אמריקה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, טימין, עצם ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו פשטידת עוף בסגנון ביתי, פשטידת עוף בסגנון ביתי, ו פשטידת עוף בסגנון ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
אני צריך להתחיל בכך שאומר שהגרסה הביתית שלי של Jerk Chicken שונה מאוכל הרחוב, חם ופריך, שאכלתי בג ' מייקה היישר ממה שנראה כמו חבית מתכת על צדו. ובכן, זה יהיה שונה, לא? זה לא שלא ניסיתי לשכפל את המתכון, תוך שימוש ברבעים שלמים של עוף, כשהעצם עדיין בפנים והעור עדיין בפנים, אבל זה לא הרגיש נכון. תנור ביתי פשוט לא חם מספיק, ולכן למרות קרום צ ' ילי מתובל מקבל פריך להפליא, העור לא - זה לא יכול - ועור רופס הוא פשוט לא להיות מאוזן. לכן, למרות רוטב וינגרי, בריטי, רום מתובל הופך את הבשר רך ועסיסי, אתה צריך להשליך את המעטפת החיצונית שלה לחלוטין. זה נראה לי יותר מדי בזבוז.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
בשר
פלפל צ ' ילי
עצם
רום
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
עכשיו, אתה כמעט ולא תמצא אותי מציע בשר חזה, שלא לדבר על פילה חזה, אז אתה צריך להאמין לי כשאני אומר שחום המרינדה, ואת השריון האכיל של הבשר לעבוד הכי טוב כאשר לקזז נגד הבשר הלבן העדין נמסה בתוך. ו, בתורו, אני חייב לומר כי מעולם לא הצלחתי לעשות, או למצוא, בשר לבן שמתברר כל כך חושני ועסיסי. זה נס מסביב. אני המום, אבל אסיר תודה. אין לי מה להוסיף, לשמור את ההצעה כי אתה יכול לשקול לעבוד את אותו קסם עם כמה בשר חזיר רזה tenderloin גם כן.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר דל שומן
מרינדה
בשר
3
אל תבשל את זה, אם כי, אלא אם כן אתה אוהב את זה חם. ואני מתכוון חם. אין טעם לבחור לבשל את זה ולאחר מכן מנסה למצוא דרך לאלף אותו, למשל על ידי הוצאת הזרעים מן הצ ' ילי (אם כי אתה יכול אם אתה חייב). חוץ מזה, למרות שזה חבילות אגרוף גדול, מתוק, שמנת, אורז קוקוס כי רק צריך להיות מוגש עם זה, מציע את המשחה counterbalancing המושלם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
אגרוף
זרעים
אורז
4
לחתוך את חזה העוף, 3 חותך שד, כל חתך בערך 3/4 אינץ ' עמוק באלכסון. לשים בצלחת מלבנית, חתך בצד למטה. שים את כל שאר החומרים במעבד ובליץ כדי להדביק כהה, אדמתיים ויוצקים ומפיצים על חתיכות עוף ולהשאיר להתבשל מחוץ למקרר במשך 2 עד 4 שעות או במקרר, (מכוסה), לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
חתיכות עוף
מורחים
5
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו כפול מחבת קלייה רדודה עם רדיד אלומיניום. טיפ לתוכו העוף עם המרינדה שלה, חתך בצד למעלה וצולים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת צלייה
תנור
6
קח את המחבת מהתנור, רק כדי לשפוך את מיצים מימיים עודפים. השתמש במברשת בצק ובכפית כדי למקם כל משחה בחזרה על העוף ומבשל במשך 30 דקות נוספות, עד אז העוף יהיה מבושל דרך ומכרז עם קרום לוהט עבה. אתה יכול להתחיל לעבוד על האורז והאפונה ברגע שהעוף יחזור לתנור לתפקידו האחרון.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
קרום
אפונה
אורז
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
תנור
מחבת
7
להגשה: ערימת כל צלחת ארוחת ערב עם אורז קוקוס ולשבת חתיכת עוף מצופה חם בגאווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
אורז
8
שים לב מראש: רסק אידיוט יכול להתבצע 1 יום קדימה.
9
העברה לקערה לא מתכתית ולחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף על פני השטח. מכסים את הקערה בחוזקה עם השכבה השנייה של ניילון נצמד ומקרר. העוף יכול להיות מושרה עד 24 שעות מראש. מכסים צלחת בחוזקה עם לעטוף פלסטיק ולאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
10
הערה להקפיא: העוף במרינדה שלה יכול להיות קפוא, בשקית resealable, עד 1 חודש. להפשיר לילה במקרר-לשים את התיק בקערה כדי לתפוס את כל הדלפות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
מה שהופך את השאריות נכון: אם יש לך שאריות-ואל תסמוך על זה אם אתה 6 סביב השולחן-לקרר ברגע מקורר ובתוך 1 עד 2 ימים אתה יכול פשוט לגזור קצת עוף לתוך האורז לחמם עד צנרת חם. עם זאת, אני אוהב את זה בצורה חדשה: מרק עבה, קוקוס ניקב על ידי התפרצויות לוהטות של בשר רך.
מרכיבים שתצטרך
בשר
אורז
מרק
12
מוסיפים קצת חלב קוקוס ומרק עוף לשאריות האורז, יחד עם כמה ג ' ינג ' רוט מגורד טרי ושפריץ של מיץ ליים, ומחממים, מוסיפים את העוף, חותכים לרצועות קטנות או חתיכות קטנות, ברגע שהוא מתחיל לבעבע. כאשר הבשר חם, מתבלים לפי הטעם ואז שופכים את המרק לקערה (או קערות) ומפזרים אותו בכוסברה טרייה וזלוג בהכרת תודה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
חלב קוקוס
ג ' ינג ' ר
מיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברה
בשר
אורז
מרק
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מסננים ושוטפים את אפונה gungo, ומחממים את השמן בסיר מבוסס כבד שיש לו מכסה. מטגנים את הבצל במשך כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, נותן לו לרכך וחום קצת. לאחר מכן להוסיף את צ ' ילה קצוצה ושום, ולתת הכל מערבבים טוב מסביב. עכשיו מערבבים את האורז, לוודא שהוא כל slicked עם שמן, ואז לשפוך את חלב קוקוס עוף או מרק ירקות ומערבבים את אפונה גונגו סחוט. להביא לבועה, מהדק על המכסה, ולהוריד את החום נמוך מאוד ולתת לו לבשל בעדינות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקות
חלב קוקוס
עוף שלם
שום
פלפל צ ' ילי
בצל
אפונה
אורז
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
בדוק את האורז מבושל דרך ואת הנוזל נספג - לתת את האורז עוד 5 דקות אם הוא צריך את זה.
מרכיבים שתצטרך
אורז
15
מפזרים את הטימין קצוץ טרי ומתבשלים עם מלח אם תרצה, forking זה דרך.