עוף בסיר
עוף בסיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 780 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך עלה דפנה, תפוחי אדמה, allspice, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, ו אחד עוף ראנץ סיר ואורז.
הוראות
במקום הראשון 4 מרכיבים על שכבה כפולה של cheesecloth. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד, ולקשור באופן מאובטח.
מניחים שקית גבינה, תפוחי אדמה, ואת המרכיבים הבאים 7 (תפוחי אדמה דרך פלפל שחור) בתנור הולנדי גדול או סיר מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 25 דקות. הפוך עוף מעל ומבשלים 20 דקות או עד ירקות רכים ועוף נעשה.
הסר עוף וירקות עם כפית מחוררת; להפריש, ולשמור חם. זרוק את שקית הגבינה. להחזיר את תערובת מרק לרתיחה, ומבשלים עד מופחת 4 כוסות (כ 15 דקות).
הסר מהחום. שמור תערובת 3 כוסות מרק לשימוש נוסף.
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים בקמח; להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים 1 תערובת מרק כוס, ומערבבים עם מקצף. מערבבים בחלב. מבשלים עד עבה (כ 8 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
הסר בשר מעצמות; להיפטר מעצמות ועור. קוצצים עוף. מסדרים ירקות על מגש, ומעל עם עוף. רוטב כפית על עוף וירקות.