פלפלים במרינדה, ארטישוק וזיתים
פלפלים במרינדה, ארטישוקים וזיתים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 10 . הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. אם יש לך זיתים, פלפלים, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פלפלים במרינדה, ארטישוק וזיתים, גבינת עיזים במרינדה, זיתים, ארטישוק ועגבניות, ו גבינה במרינדה עם פלפלים וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מטאטא Preheat עם מתלה 6 אינץ ' מהחום.
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר אלומיניום. צלוי, פונה פעם אחת, 15 דקות או עד מושחר ו חרוך.
מניחים פלפלים בשקית אחסון פלסטיק, ולאטום.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף ולהשליך עורות; פלפלים לחתוך לרצועות.
מערבבים פלפלים ושאר החומרים בקערה גדולה.
העברה לצנצנות 2 (1-quart), אם תרצה בכך. ישמור במקרר עד 3 שבועות.